Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit Lykey 852D+

briobit

Postări Recomandate

Solicit si eu un pic de ajutor in legatura cu aceasta statie si anume am probleme pe partea de letcon, in sensul ca am cumparat un letcon nou dar nu prea face ce trebuie Ca simptome am asa:-fara letcon arata - - - ceea ce am inteles ca asa trebuie sa arate ca nu vede senzorul- cu letcon imi apare scurt 200 (pot sa cresc sau sa micorez aceasta valoare care dupa mintea mea e temperatura setata) dupa care apare 020 ( asta presupun ca ar fi temperatura reala care o citeste depe senzor)Probleme este ca sta la 020 , letconul se incinge incontinuu si nu se modifica temperatura, deci dupa capul meu partea de forta este bine si se alimenteaza dar cu partea de senzor nu e bine.Cautand pe net dupa modelul asta am dat de un forum rusesc unde un individ spune ca a patit aceeasi treaba si ca letconul initial era cu termisor (daca a tradus google bine) si acum avea letcon cu termocupla si patea la fel. Atasez mai jos o poza cu ce zice el ca a modoficat poate ma desluseste si pe mine cineva:am masurat rezistenta senzorului si la temp camerei are 2 omi iar la temperatura corpului scade la aprox 1 ohmnu stiu ce a scris rusul pe schema printre altele

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

2

• vio2007

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Merge! am pus in loc de R10 una de 700komi si a inceput sa miste si afisajul si se si opreste la cat setez eu.... ramane sa fac rost de un termometru sa calibrez minunea si am scapat.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Schema din stanga este pentru letcon cu termorezistenta,termistor, iar schema din dreapta este pentru letcon cu senzor de temperatura cu bimetal.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări