Vizitator stefan1987 Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Pentru inceput am un golf 3 in 2 usi.Are geamuri electrice.Si acum problema:Are butoanele de comanda pentru geamuri pe usa din stanga(sofer) pentru partea stanga si dreapta;si respectiv dreapta comanda pentru geamul pasager.Proprietarul anterior a montat un buton pe consola centrala (un buton pentru geamuri electrice spate) care era legat la cele 2 geamuri din fata pentru a avea butonul mai accesibil langa schimbatorul de viteze(banuiesc).Sper ca nu v-am bagat in ceata(simplu,un buton care e pentru geamuri spate legat pe geamurile fata impreuna cu celelalte de pe manerele de pe usi).Problema e ca de cateva zile imi facea figuri la deschidere geamul de la sofer si am desfacut eu pe acolo si in cele din urma l-am reparat.Doar ca am desfacut firele de la acel buton de langa schimbator ,nefiind puse pe culori sau stiu eu ce,nu stiu sa le leg inapoi.Butonul are 8 pini,din care 2 i-am descoperit ,ca fiind pentru iluminare buton.Acum mai am 6 pini si 6 fire.Cum le leg?Precizez ca am observat ca firele sunt trase de la usa sofer.O schema,sfat, orice e binevenit.MultumescEditat de Madalina: nume subiect Link spre comentariu
Big Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 butonul de langa schimbator ce anume actioneaza? geamurile spate? sau este legat in paralel cu butoanele originale? butonul de pe consola este simplu sau dublu? cred ca o poza e mai ok. Link spre comentariu
Vizitator stefan1987 Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Este legat in paralel cu cele de pe usi.E pentru geamurile fata(original e pentru geamuri spate,dar e legat pentru cele din fata).In spate nu am geamuri pentru ca e in 2 usi masina.Atasez poze cu butoanele, Link spre comentariu
Vizitator stefan1987 Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 nimeni nimic? Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 urmariti traseele firelor si veti ajunge acolo unde sunt prinse.desfceti si reveniti la forma originala,aveti o improvizatie care nu aduce nici un beneficiu. Link spre comentariu
Vizitator stefan1987 Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 IMPROVIZATIE SAU NU EU VREAU SA O FOLOSESC PENTRU CA MI SE PARE FOARTE UTILA.SA DESFAC 2 FIRE STIU SI EU ,SA ANULEZ.AM POSTAT PE ACEST FORUM PENTRU CA POATE MA AJUTA CINEVA SA FAC FUNCTIONAL ACEL BUTON Link spre comentariu
Big Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 te ajutam insa trebuie sa sti cat de cat ce faci acolo altfel cine stie ce se poate intampla... poza trebuia sa fie cu spatele butoanelor, sa vedem cati pini au...ai zis ca ai gasit firul de pozitie si masa, i ncearca sa masori sa iti dai seama cu ce comanda functioneaza improvizatia "+" sau "-" apoi incearca sa dai comenzi pe fire sa vezi care fir ce face, cand ai gasit comnda sus, comanda jos, apuca-te si masoara butonul si vezi ce pin comanda alt pin si in ce pozitie. cam asta trebuie sa faci insa daca nu te pricepi si nu intelegi ce iti spun e foarte greu sa iti explic pe forum.ps. pune-ti locatia la profil. daca erai din buc te puteam trimite la un service ok. Link spre comentariu
filypvas Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Acest subiect Golf 3 defectiune comanda geamuri a mai fost postat si pe alt forum si acolo ai primit un raspuns clar apeleaza la un electrician auto adevarat ,de ce vrei sa faci stricaciuni si mai mari in sfarsit masina ta banii tai .... Daca ai modul de ridicare a geamurilor situatia se complica Despre acest subiect sa mai scris si aici viewtopic.php?f=21&t=73210 dar din pacate a disparut atasamentul Bafta ... Link spre comentariu
Vizitator stefan1987 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 pe alt forum nu am primit un raspuns clar.Daca sfatul ,,dute la un electrician`` e un raspuns, ma lipsesc de acel forum.Parca e pentru a ne ajuta intre noi. Link spre comentariu
Big Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 pai ne ajutam dar asta iti explicam, daca nu ai niste cunostinte minime de electrica e posibil sa faci mai multe stricaciuni decat sa rezolvi problema. problema ta e foarte simplu de rezolvat din privinta unui electrician mediu. sfatul "du-te la service" e tot spre binele tau. Link spre comentariu
Vizitator stefan1987 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 ce e cel mai tare e ca am minime cunostinte despre asta si culmea ca am stat azi si am incercat si am reusit sa leg butonul singur.Culmea e ca si functioneaza.E mai placut cand stii ca ai facut tu cu mana ta si e ok.Nu era vorba despre 20-30 de lei care ii dadeam cuiva ,e altceva cand faci singur.Se poate inchide topicul.,,Multumesc`` celor care m-au ajutat Link spre comentariu
filypvas Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 pe alt forum nu am primit un raspuns clar.Daca sfatul ,,dute la un electrician`` e un raspuns, ma lipsesc de acel forum.Parca e pentru a ne ajuta intre noi.Probabil si despre scest Forum vei spune asa cand nu o sa iti convina ce sfat primesti ... Link spre comentariu
Vizitator stefan1987 Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 e o tara democratica.Pot spune ce vreau Link spre comentariu
Vizitator stefan1987 Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 puteai sa lasi topicul inchis,nu mai am nimic de zis Link spre comentariu
cosmin_h Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Salut! te ajut eu cu problema daca mai esti interesat, ai nevoie de o lampa de control sau un multimetru.Trimite un mesaj privat daca esti interesat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum