Vizitator vlad96bret Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Buna seara. Am nevoie de o schema pt o sursa de curent constant pt un far/lanterna cu 2 leduri de 1W sau 3W..ma poate ajuta cineva :-? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Depinde la ce vrei sa o folosesti si cat de bine te ai cu electronica . Detaliaza cererea ("scc pe care vreau sa o folosesc la un far/lanterna alimentat de la... alimentata de la (accu ,reteaua de 220) ,etc ;aceasta alimenteaza led/-uri iar diferenta de tensiune e de ...V .Doresc sa fac o scc in comutatie/liniara...). Link spre comentariu
Vizitator vlad96bret Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 vreau sa alimentez 2 leduri de la baterii reincarcabile Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Hai sa o luam altfel.Daca vrei sa alimentezi 2 leduri (secret de care sant si secret la ce curent) care sant legate in serie/paralel (secret mai putin important) si au caderea de tensiune de (secret) V , alimentate de pe o baterie de acumulatori (secreta) care poate furniza o tensiune de (secreta) V.Chinezi dau sursele pt leduri la 3W ,7W dar pt ledurile lor (naspa , facute cu tehnica invechita de la inceputuri -adica ce au aruncat alti de rau chinezul a luat de bun si ne vinde noua acum ).Binenteles ca sti ce vrei si numai tu , asa ca pune mana si cauta pe net ceva care se potriveste.L.E. De fapt eu am incercat sa aflu tot proiectul pt al breveta sa castig faima si sa ma imbogatesc. Link spre comentariu
Vizitator hitune Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 salut,am niste surse de curent constant facute de mine daca vrei iti vand sau iti dau schema,tensiune de intrare este de 12 v si sunt pentru 3 leduri de 1W. Link spre comentariu
Vizitator vlad96bret Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 dami schema sa ma uit putin pe ea ..poate ma apuc sa o fac...trimiteo daca poti pe email ferrari_f450spider Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum