Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hmm biciclete

Vizitator adip

Postări Recomandate

Vizitator adip

Tin sa mentionez ca nici macar nu stiu daca postez bine ,deci nu am habar de electronica,doar ma intereseaza daca cineva stie sa faca asa ceva sau poate sa ma indrume pas cu pas cum sa fac in intregime acest proiect:

http://www.ladyada.net/make/spokepov/index.html

schema fiind data aici:

http://www.ladyada.net/make/spokepov/hardware.html

Mentionez ca ma intereseaza si starea in care se afla acum dar in acelasi timp asi vrea sa stiu daca nu cumva se poate crea cu leduri care genereaza mai multe culori sau intregul sistem sa contina de exemplu 4 brate fiecare cu culori diferite, binenteles nelasand la o parte partea de software compatibil cu asa ceva.

Multumesc anticipat, astept raspunsurile dumneavoastra.

[email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• H2SO4

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca zici ca nu ai habar de electronica nu ai nici o sansa sa realizazi acel proiect...poate da de furca chiar si celor avansati.Daca nu-ti va reusi vei fi descurajat asa ca iti recomand sa incepi cu cea mai simplu....cum ar fi o semnalizare pt. bicileta.E mult mai usor de realizat la nivelul tau si vei prinde incredere in tine pt. proiectele viitoare.Uite o schema...mai adaugi un intrerupator pt. fiecare led, pui o cutiuta si... ai o semnalizare home-made. Apoi incearca cea did ce in ce mai complicat....si vei ajunge in catia ani la nivelul de cunostinte la care poti realiza un PCB asa de stufosP.S. Daca vrei sa te tii de acest minunat domeniu...cauta caracteristicile generale ale pieselor, denumiri etc.Succes la studiu!

post-66655-139829429656_thumb.jpeg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări