mihai2 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Buna seara,va rog sa ma ajutati cu o schema de philips 21 pt 1654 sasiu l9.2e in alt format decat bin file,pe care nu stiu sa il descarc,preferabil pdf.Multumesc,Mihai Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Ai aici schema (atentie sunt 2 parti ) : http://www.eserviceinfo.com/index.php?w ... 2A+Chassis Link spre comentariu
mihai2 Postat Mai 5, 2012 Autor Partajează Postat Mai 5, 2012 Multumesc mult,dar nu pot s-o descarc.Mihai Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Hristos a inviat ! Incercati si dvs aici : viewtopic.php?f=16&t=62853 . Click pe To download the file, please, click here ! Succes !! Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 In format .bin sunt salvate dumpurile nu schemele asa ca nu ai cum sa deschizi .bin decat cu softuri pentru asa ceva. Link spre comentariu
mihai2 Postat Mai 6, 2012 Autor Partajează Postat Mai 6, 2012 Va multumesc pentru bunavointa,am descarcat zeci de scheme de pe eserviceinfo si elektrotanya,dar pe unele nu pot sa le deschid,ceva imi lipseste din soft.Mihai p.s. Imi apare intr-un chenar .Cu stima Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Se decomprima toate partile o data , nu pe rand !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum