doru3160 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Daca are cineva schema acestui aparat,rog sa o posteze. Multumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 24, 2012 Autor Partajează Postat Mai 24, 2012 Revin,poate intamplator se gaseste pana la urma...si daca la UT 205 nu s-a gasit nimic,poate la un generator tesla BM 597 am mai mult noroc,din ce-am cautat n-am dat de nici o urma de parca nu s-ar fi produs....am incercat si pe radiomuseum si pe elektrotanya (http://elektrotanya.com/tesla_bm597.pdf/download.html) sa aflu cate ceva si n-am avut noroc nici cu asta. Link spre comentariu
nicolaus Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 BM508 pe www.eserviceinfo.com o fi asemanator? Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 24, 2012 Autor Partajează Postat Mai 24, 2012 508 dupa spusele lor e un impedance meter,asta de care vorbesc eu,597 e un generator frumusel, (MA,MF),si voiam sa vad macar ce posibilitati are,si mai ales ce limite...curios ca nu l-am gasit pomenit decat pe un forum polonez,si in cateva bibliografii in cateva lucrari,ca auxiliar de lucru,in rest asa cum spuneam,parca nu s-ar fi produs,dau doar de avioane spitfire si alte dracovenii,numai de generator nu Link spre comentariu
radud5 Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Pentru cei interesati ofer schema UT205 UT205.pdf Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Multumesc pt schema de 205,chiar daca cu intarziere,n-am mai urmarit topicul crezand ca nu mai e nici o sansa... Revin cu o poza a generatorului Tesla BM597,poate il recunoaste cineva,si in timp apar si ceva informatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum