Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare Nokia 5200(BB5) ?

stefan94stefan

Postări Recomandate

Am un nokia 5200 codat in reteaua orange romania ,care este procedura de decodare cu JAF sau cu NSS ? cine ma poate ajuta ,telefonul a avut cod de securitate si l-am aflat acum trebuie sa il decodez ! a fost reinstalata ultima versiune de firmware tot ! astept un raspuns multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

7

• cristiaCT

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Chiar nu se pricepe nimeni sa ma ajute sa decodez acest telefon ? un mic tutorial ca pe google nam gasit nimic interesant si care sa functioneze

Link spre comentariu

Am inteles,dar un alt firmware ,decat cel de la orange romania unde pot gasi ca ,caut de 2 ore ....daca stiti? RM-174

Link spre comentariu

multumesc ,dupa navifirm am gasit numai pe ORANGE ROMANIA ALLBLACK,poate cu acesta se decodeaza ! dar problema este ca nu recunoaste softul JAF ...zice ca lipseste INI

Link spre comentariu

Schimband softul telul nu se decodeaza.schimband product code il poti de-brandui.decodarea se face doar la service gsm cu boxul si cablul adecvate sau prin imei.acasa nu se poate.bft

Link spre comentariu

Cine poate face aceasta operatiune de decodare de pe acest forum ! ca sa nu mai deschid alt topic ! astept mp si cu pretul operatiunii ! ?

Link spre comentariu
Vizitator

Te sfătuiesc să mergi la un service gsm, costă aproximativ 20-30lei. Pe imei nu se poate debloca, deoarece cei de la orange România nu vând coduri. Iar să trimiţi telefonul cuiva să-l facă fbus... costă mai mult transportul decât deblocarea.

Link spre comentariu

Sunt numai sarlatani la service-urile din bucuresti,cine stie cu ce ma trezesc lipsa din telefon....imi schimba displayul imi pune dala CHINA de se vede cu contrast mare.....sau cine stie ce alte tampenii ....

Link spre comentariu

da stiu ca nu trebuie desfacut da ma poate amana imi da hartie la mana si ma pune sa ma duc a doua zi cunosc ,treaba cum e ....! daca vrei si te pricepi dixongsm trimit telefonul la tine ! imi spui cat ma costa !

Link spre comentariu
Vizitator

Eu în continuare te sfătuiesc să mergi la un service gsm, să "stai lângă meseriaş" până îl face.. 2-3 minute.Dar dacă "insişti"... vorbim în privat.YM: Dixongsm

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări