stefan94stefan Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Am un nokia 5200 codat in reteaua orange romania ,care este procedura de decodare cu JAF sau cu NSS ? cine ma poate ajuta ,telefonul a avut cod de securitate si l-am aflat acum trebuie sa il decodez ! a fost reinstalata ultima versiune de firmware tot ! astept un raspuns multumesc ! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 Chiar nu se pricepe nimeni sa ma ajute sa decodez acest telefon ? un mic tutorial ca pe google nam gasit nimic interesant si care sa functioneze Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Dacă intenţionezi să deblochezi acel telefon doar cu J.A.F crack şi cablu de date... nu se poate. Ai nevoie de un cablu service şi o interfaţă, pe lângă acel J.A.F crack. Like this: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHtbtM_dPYAa_aQoVTdqqAc9FK0MQ2EMYFBpzITZ8lTH_GhfPa Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 Am inteles,dar un alt firmware ,decat cel de la orange romania unde pot gasi ca ,caut de 2 ore ....daca stiti? RM-174 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Uite AICI un firmware cu versiunea 7.20. Dacă nu-i ceea ce vrei caută pe "gogu" după navifirm... Baftă! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 multumesc ,dupa navifirm am gasit numai pe ORANGE ROMANIA ALLBLACK,poate cu acesta se decodeaza ! dar problema este ca nu recunoaste softul JAF ...zice ca lipseste INI Link spre comentariu
cristiaCT Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Schimband softul telul nu se decodeaza.schimband product code il poti de-brandui.decodarea se face doar la service gsm cu boxul si cablul adecvate sau prin imei.acasa nu se poate.bft Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 5, 2012 Autor Partajează Postat Mai 5, 2012 Cine poate face aceasta operatiune de decodare de pe acest forum ! ca sa nu mai deschid alt topic ! astept mp si cu pretul operatiunii ! ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Te sfătuiesc să mergi la un service gsm, costă aproximativ 20-30lei. Pe imei nu se poate debloca, deoarece cei de la orange România nu vând coduri. Iar să trimiţi telefonul cuiva să-l facă fbus... costă mai mult transportul decât deblocarea. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 5, 2012 Autor Partajează Postat Mai 5, 2012 Sunt numai sarlatani la service-urile din bucuresti,cine stie cu ce ma trezesc lipsa din telefon....imi schimba displayul imi pune dala CHINA de se vede cu contrast mare.....sau cine stie ce alte tampenii .... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Telefonul se face pe loc, nu trebuie desfăcut... acum tu şti... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 5, 2012 Autor Partajează Postat Mai 5, 2012 da stiu ca nu trebuie desfacut da ma poate amana imi da hartie la mana si ma pune sa ma duc a doua zi cunosc ,treaba cum e ....! daca vrei si te pricepi dixongsm trimit telefonul la tine ! imi spui cat ma costa ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Eu în continuare te sfătuiesc să mergi la un service gsm, să "stai lângă meseriaş" până îl face.. 2-3 minute.Dar dacă "insişti"... vorbim în privat.YM: Dixongsm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum