Vizitator dragosh_uzzy Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Salut tuturor ! am si eu o problema vreau sa ma mut intr-un corp nou al casei si vreau sa am doua pc unul intr-o casa iar al doilea in cealalta casa . cum sa fac sa am net pe ambele pc ? eu ma gandeam la un switch dar problema ar fi distanta ca am cam 70 m intre case se gaseste un cablu asa mare? sau alta idee dak se poate precizez ca am internet de 6 mega de la romtelecom ...multumesc ! astept pareri Link spre comentariu
strombi Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Poti face legatura cu cablu intre cele 2 locatii ca asa am si eu de la casa scarii pana unde am pc 40 de m si de la usa pana la pc am tras fibra optica. Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Cumpara un router daca nu ai pentru a face o mica retea si cu un cablu FTP poti merge pana la 100 metri fara sa ai probleme.Succes! Link spre comentariu
florinellll Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Daca ai romtelecom merge cu un switch ,distanta nu este o problema ,eu ii dau unui prieten net la 95metri.De ce sa te complici cu router?Cablu gasesti la rola, cumperi cat ai nevoie. Link spre comentariu
Luca Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Depinde prin ce ai net, eu zic ca cel mai bine este un router + cablu. Link spre comentariu
florinellll Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Pe romtelecom merge cu switch cost 25lei comparativ router 70leiConexiunea o vei face in "crossover"altfel nu merge la o asemenea distanta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum