tiovidiu Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 stie cineva daca exista vre-un dispozitiv cazre sa-mi adapteze un USB la floppy disk?. Am un dispozitiv care poate citi doar dischete, si as vrea sa il adaptez la USB. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Hristos a inviat ! Ce ziceti de o unitate floppy pe usb,uitati si o poza cu aceasta unitate floppy.Succes !!! Link spre comentariu
tiovidiu Postat Mai 5, 2012 Autor Partajează Postat Mai 5, 2012 Adevarat a inviat! Multumesc e draguta unitatea dar eu am nevoie invers intr-un capat sa-mi intre stikul de memorie iar in cealalta sa o introduc in locasul floppy. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 USB reprezinta un magistrala de comunicatii digitale"Stick" este o memorieUSB nu este tot una cu STICK. Ma cam indoiesc ca cineva intelege la ce aparat va referiti. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Mai 5, 2012 Autor Partajează Postat Mai 5, 2012 Da posibil. Deci eu vreau sa conectez un stik la un aparat care are doar flopy disk sau disketa mai clar. Acest stik se cupleaza printr-o mufa tip USB. Ma intereseaza daca exista vre-un dispozitiv care sa-mi permita sa folosesc un stik in loc de disketa, tot asa cum exista dispozitivul indicat de Florin Iordache mai sus care adapteaza un dispozitiv flopy disk la USB, deci invers fata de ceea ce a postat colegul nostru. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Da posibil. Deci eu vreau sa conectez un stik la un aparat care are doar flopy disk sau disketa mai clar. Acest stik se cupleaza printr-o mufa tip USB. Ma intereseaza daca exista vre-un dispozitiv care sa-mi permita sa folosesc un stik in loc de disketa, tot asa cum exista dispozitivul indicat de Florin Iordache mai sus care adapteaza un dispozitiv flopy disk la USB, deci invers fata de ceea ce a postat colegul nostru. Nicio sansa sa existe astfdel de dispozitiv ! Totusi, despre ce aparat este vorba ? Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Exista o discheta de 3,5" "fake" la baza careia are un locas in care se introduce un card SD, iar unitatea de floppy-disk e "pacalita" de aceasta discheta hoţomană. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Mai 7, 2012 Autor Partajează Postat Mai 7, 2012 si unde gasesc asa ceva?, merge fara drivere? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 si unde gasesc asa ceva?, merge fara drivere? Cred ca mai bine ai da ceva informatii despre aparatul in cauza.Are doar Floppy ? HDD (IDE) nu are ? Link spre comentariu
tiovidiu Postat Mai 8, 2012 Autor Partajează Postat Mai 8, 2012 Aparatul in cauza este o orga electonica. Ritmurile se pot baga doar de pe o discheta, dar din pacate disketa este un mediu de stocare foarte prost si sensibil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum