Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clocitoare Cleo 5 mutată într-un frigider

Vizitator pepe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• skyline25

43

• Ticu

15

• geomx

6

• Nostalgic

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Atentie la ventilatoarele legate la montaj. Vad vreo trei, parca legate in paralel, deci curentii se aduna. Daca curentul prin dioda Zener de 8,2V (prin care trece curentul ventilatorului) este prea mare, se poate arde fiindca puterea pe ea poate depasi 1W.Ai putea sa lasi doar un ventilator cuplat la montaj, iar celelalte sa fie alimentate separat.

Link spre comentariu

Am demarat si eu realizarea unui incubator din frigider.Momentan lucrez la automatizarea rotirii sertarelor si paralel am cautat un controller pentru comada procesul de clocire.Am gasit diverse dispozitive, termostate, dar nimic compact care sa includa toate intun loc.In final am incercat si la chinezi si am gasit ce cautam aici http://www.alibaba.com/product-gs/983590099/hot_sale_digital_temperature_automatic_computer.html cu 54$ care se va ridica la 87$ cu posta DHL.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări