skyline25 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Poze cu ovoscop Link spre comentariu
Ticu Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Atentie la ventilatoarele legate la montaj. Vad vreo trei, parca legate in paralel, deci curentii se aduna. Daca curentul prin dioda Zener de 8,2V (prin care trece curentul ventilatorului) este prea mare, se poate arde fiindca puterea pe ea poate depasi 1W.Ai putea sa lasi doar un ventilator cuplat la montaj, iar celelalte sa fie alimentate separat. Link spre comentariu
Feretech Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Am demarat si eu realizarea unui incubator din frigider.Momentan lucrez la automatizarea rotirii sertarelor si paralel am cautat un controller pentru comada procesul de clocire.Am gasit diverse dispozitive, termostate, dar nimic compact care sa includa toate intun loc.In final am incercat si la chinezi si am gasit ce cautam aici http://www.alibaba.com/product-gs/983590099/hot_sale_digital_temperature_automatic_computer.html cu 54$ care se va ridica la 87$ cu posta DHL. Link spre comentariu
skyline25 Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Ventilatoarele sunt de 12 v si sunt alimentate separat , prin montaj am alimentat un motor de 10 wati pana cand gasesc o soluție ( adică o rezistenta in locul lui) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum