Vizitator bodo2467 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Stie cineva cum se activeaza si se dezactiveaza codul pentru acces de la tastatura acestui tip de interfon? Este de tip Selectron, aproximativ ca acesta (nu are si cartela, dar tastatura este identica): http://www.selectron.ro/ Mentionez ca stiu actualul cod de acces, daca este necesar. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator bodo2467 Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Sunt inca interesat... Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Nu puteţi lua legătura cu fabricantul interfonului? Link spre comentariu
filypvas Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 La modelul selectron se poate schimba codul din tastatura sau hardware se scoate memoria 24 c02 de pe placa se pune un soclu se citeste si se scrie cu noul dump Din pacate nu mai tin minte cum se face la acest model ,il stiu doar cum se face la interfonul electra PAM 255 il am eu la bloc ..... Link spre comentariu
Vizitator bodo2467 Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Multumesc frumos ptr. raspuns. M-ar interesa in mod deosebit cum se poate realiza treaba asta din tastatura.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum