Vizitator tzolea Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Vreau sa cumpar niste neoane care sa mearga la tensiuni de 180-190 de volti. Din nefericire cam asta este tensiunea in retea seara. De unde cumpar sau ce pot sa fac sa nu se mai stinga si sa se aprinda cand am nevoie de ele? Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Poti modifica un balast electronic: scoti spire din bobina aia. Acum...daca tesiunea revine la normal,tubul va fi suprasolicitatSau poti folosi un stabilizator de tensiune Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Un PFC adaugat in balastul electronic al neonului. Link spre comentariu
Vizitator tzolea Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Multumesc de raspunsuri.Ce este acel PFC, o schema se poate? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 http://www.endpcnoise.com/cgi-bin/e/faqpfc.html Link spre comentariu
quicknick Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Da, cred ca l-ati bagat pe om in ceata :)Eu as incerca un balast electronic bun (de firma), de ex Osram. Sunt scumpe, dar se aplica zicala "cat dai, atata face"... In pentru astea se gasesc specificatiile, care sunt chiar respectate, culmea. Spre deosebire de chinezarii... Link spre comentariu
Vizitator tzolea Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Am sa caut un balast bun.Dar cand neonul se stinge pentru ca tensiunea scade, balastul compenseaza sau el functioneaza doar la aprindere efectiva a neonului? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum