Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Neonul si tensiunea prea mica.

Vizitator tzolea

Postări Recomandate

Vizitator tzolea

Vreau sa cumpar niste neoane care sa mearga la tensiuni de 180-190 de volti. Din nefericire cam asta este tensiunea in retea seara. De unde cumpar sau ce pot sa fac sa nu se mai stinga si sa se aprinda cand am nevoie de ele?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• quicknick

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poti modifica un balast electronic: scoti spire din bobina aia. Acum...daca tesiunea revine la normal,tubul va fi suprasolicitatSau poti folosi un stabilizator de tensiune

Link spre comentariu

Da, cred ca l-ati bagat pe om in ceata :)Eu as incerca un balast electronic bun (de firma), de ex Osram. Sunt scumpe, dar se aplica zicala "cat dai, atata face"... In pentru astea se gasesc specificatiile, care sunt chiar respectate, culmea. Spre deosebire de chinezarii...

Link spre comentariu
Vizitator tzolea

Am sa caut un balast bun.Dar cand neonul se stinge pentru ca tensiunea scade, balastul compenseaza sau el functioneaza doar la aprindere efectiva a neonului?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări