Vizitator pisica Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Buna ziua doresc sa ma ajutati cu o schema pentru ( sincer sa fiu nu stiu cum sa ii zic sa zicem o bariera ) doresc sa alimentez 2 led-uri.Ambele sunt legate in paralel si sunt alimentate amandoua o data in prima faza la 9-10v si doresc sa se aprinda unul si in a doua faza cind primeste 10-12v sa se aprinda si al doilea. Aici nu stiu ce sa ii pun sa imi limiteze alimentarea celui de al 2 led sa se aprinda decit atunci cind primeste 10-12v . va multumesc mult de tot . O sa incerc sa fac si o schita nu stiu cit de buna v-a fi. Daca sunteti amabili sa imi dati ideile pe id de messs [email protected] va multumesc mult de tot Editat de Madalina: nume subiect; Incearca sa nu mai incalci regulile limbii romane scrise!!!! Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 http://www.niqro.3x.ro/stare_baterie/stare_baterie.htm http://www.electronicecircuits.com/elec ... or-circuit ............................................ Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Fiti mai explicit sau scrieti mai pe inteles,de exemplu asta cum vine: doresc sa alimentez 2 led-uri unul sunt legate in paralel si sunt alimentate amindoua o data in prima faza la 9-10v si doresc sa se aprinda unul si in a doua faza cind primeste 10-12v sa se aprinda si al doile Link spre comentariu
srdjan Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 acea "bariera" se poate realiza cu o 'dioda zener'. daca citesti un rezumat de jumatate de pagina despre diode zener si mai vezi si o schema exemplu ar trebui sa te prinzi ce ai de facut. Link spre comentariu
Vizitator pisica Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 va multumesc dar am uitat sa specific sunt nitel cam paralele cu elctronica va rog mult se poate o schema exacta ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum