Vizitator bogu90 Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Salut! Inainte de toate, doresc sa precizez ca perechile de casti le-am cumparat noi, le utilizez pe o placa audio Asus Xonar D1 si ca le-am testat si pe alte echipamente. Prima oara cand am ascultat muzica la ele, am constatat ca nu aud toate instrumentele, vocea solistului era aproape absenta si mai era prezent un sunet ciudat. Dupa cateva ore de folosire, au inceput sa se auda normal, urmand ca dupa o perioada de timp sa faca ca la inceput. Asa ca dupa ce am umblat la separatorul stereo din panoul de control pentru a modifica indicatorul din pozitia de mijloc, catre capatul din stanga, respectiv cel din dreapta, sunetele care lipseau au devenit audibile, dar se auzeau mult mai incet decat normal, iar pe langa asta auzeam in ambele urechi chiar daca pozitia indicatorului era in capatul din stanga sau in cel din dreapta, fapt ceea ce in modul normal de functionare nu se intampla asta. Cu alte cuvinte trebuie sa-i schimb pozitia, fie in stanga sau in dreapta, ca sa pot auzi cat de cat normal. As dori mult sa ma ajutati daca aveti habar care ar fi cauza problemei si sa stiu daca pot fi reparate sau cumpara altele; garantia la ele nemaifiind valabila. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Voltus Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Firul de masa al castilor nu face contact corect cu mufa mama ( din soundcard) .Intro mufa de cateva ori eventual misc-o putin pana se aude corect. Link spre comentariu
Vizitator bogu90 Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Am incercat de multe ori. Am incercat sa schimb si cablul, fiind detasabil si tot degeaba. Este posibil ca cele 2 fire din interiorul castilor sa faca atingere intre ele? Poate va ajuta cu ceva asta http://thyagony.uv.ro/echilibrare.php Link spre comentariu
alex tm Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Eu am avut astfel de probleme la casti,dar la mine problemele erau de la mufa jack...Schimbata si merge...Nu poti sa le desfaci sa te uiti la fire? Link spre comentariu
McLaren84 Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Salut, revin pe acest topic vechi, nu știu dacă va răspunde cineva. Bogu90 ai reușit sa afli care e problema? Am și eu niște căști Sennheiser Hd599 și am aceleași probleme. Se aud sunete distorsionate și trebuie sa mișc de mufa. Am schimbat 4 cabluri și tot asa face. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum