Vizitator Mike2MiniGuns Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Salutare as avea si eu o intrebare daca se poate,am cumparat o pereche de casti Genius HS-G500V,sunt multumit de ele dar am taiat accidental firul de la bass care duce in calculator,l-am lipit la loc dar basul a scazut destul de mult,daca ati putea sa imi dati un sfat daca se mai poate face ceva in privinta basului Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Oi fi lipit ceva aiurea.Verifica portiunea dintre USB si reglajul de volum. Link spre comentariu
Vizitator Mike2MiniGuns Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 o sa verific inca odata Link spre comentariu
Vizitator Mike2MiniGuns Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 este posibil sa fi ramas basul la nivelul pe care l-am lasat de dinainte sa le lipesc ,pt ca am un buton prin care il reglez Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Nu se poate modifica raspunsul in frecventa prin faptul ca ai taiat un fir si apoi l-ai innadit... Pina urma ai descoprit cauza? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum