Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 Am o mica problema . In timpul functionari de la un dif de subwoofer a cazut calota (s-a dezlipt) dif este concav cu membrana din ceva ....plastic nush exact ce material este . Acum intrebarea mea este simpla : cu ce pot lipi calota la locul ei . Multumesc anticipata Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 Ai ma nu stie nimeni cu cel pot lipi la loc ? :toimonster: Link spre comentariu
felixx Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 Lipeste-l domle cu prenadez diluat-----sa fie subtire. Link spre comentariu
cburlea Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 Ai ma nu stie nimeni cu cel pot lipi la loc ? :toimonster:eu shtiu ca trebuie un lipici pe baza de silicon! (dar nu shtiu exact care) pentru ca lipiciul tre sa fie elastic dupa uscare. Prenandezul poate dizolva anumite tipuri de plastic (sau polietilena) shi le shi poate deforma... asa ca... atentie! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum