Eusebiu Angelescu Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Buna ziuaAm o problema cu un frigider WHIRLPOOL ARZ 8970 H ....mai precis front panel cu codul 4812 452 28371...gasesc pe undeva programele cu care sunt scrise cele doua PIC 16C506?(...in genul dump-urilor )...sau schema?IN ultima instanta are cineva in plus un front panel pentru acest model? Multumesc anticipatSensul postarii mele este daca gasesc programele cu care sunt scrise cele doua PIC-uri ... Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Mai 3, 2012 Autor Partajează Postat Mai 3, 2012 multumesc pentru raspunsul rapid ..... am gasit si eu inainte de a posta aici. Daca va uitati front panelul este considerat un Black box ...oricum sensul postarii mele este daca gasesc programele cu care sunt scrise cele doua PIC-uri ... Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 ceva....un sfat unde se poate gasii asa ceva Link spre comentariu
ALEy Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 MERGE SIGUR CU PROGRAMUL POYPROG 2000 Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 MERGE SIGUR CU PROGRAMUL POYPROG 2000MERGE SIGUR CU PROGRAMUL POYPROG 2000... da cred ca m-am exprimat eu gresit...sensul postarii nu a fost cu ce programe/hardware se scriu PIC-urile ...ci "informatia" continuta...gen *hex. bn...s.a.m.d....totusi folosesc programatoare de memorii de prin anii 97-98 ....multumesc de intelegere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum