Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

WHIRLPOOL ARZ 8970 H

Eusebiu Angelescu

Postări Recomandate

Buna ziuaAm o problema cu un frigider WHIRLPOOL ARZ 8970 H ....mai precis front panel cu codul 4812 452 28371...gasesc pe undeva programele cu care sunt scrise cele doua PIC 16C506?(...in genul dump-urilor :rade: )...sau schema?IN ultima instanta are cineva in plus un front panel pentru acest model? Multumesc anticipatSensul postarii mele este daca gasesc programele cu care sunt scrise cele doua PIC-uri ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Eusebiu Angelescu

4

• ALEy

1

Top autori în acest subiect

multumesc pentru raspunsul rapid ..... am gasit si eu inainte de a posta aici. Daca va uitati front panelul este considerat un Black box :rade: ...oricum sensul postarii mele este daca gasesc programele cu care sunt scrise cele doua PIC-uri ...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

MERGE SIGUR CU PROGRAMUL POYPROG 2000MERGE SIGUR CU PROGRAMUL POYPROG 2000

... :rade: da cred ca m-am exprimat eu gresit...sensul postarii nu a fost cu ce programe/hardware se scriu PIC-urile ...ci "informatia" continuta...gen *hex. bn...s.a.m.d....totusi folosesc programatoare de memorii de prin anii 97-98 :rade: ....multumesc de intelegere
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări