Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator pt Router wireless

Vizitator vlad91

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vlad Mihai

14

• YO9IBC

9

• Dr.L

2

• blazeu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator smilex

Nu prea mai inteleg ce se petrece. Oricare din incarcatoarele acelea sunt bune. Verifica polaritatea, baga mufa/conectorul (n-am chef de contradictii) daca nu intra sau e prea mica/mic schimba-l cu cea/cel original respectand polaritatea.

Link spre comentariu

Se poate schimba mufa, o pui pe aia de la al tau, + pe mijloc si - pe lateral.Este bun cel pe care il ai, este de 5V si 2,1A. Acel incarcator este fabricat in 4 variante, adica 4v, 4,5v, 5v si 5,5v. Al tau este varianta 5V si 2,1A, este foarte bun!

Link spre comentariu
Vizitator vlad91

cum adica + pe mijloc si - pe lateral??nu trebuie sa leg pur si simplu firele ?dar aici intervine alta problema la asta am 2 fire negre nu este nici un fir rosu sunt doar 2 negre care sunt mai groase decat cele de la incarcatorul vechi din prima poza

Link spre comentariu

Apeleaza la cineva care se pricepe, altfel strici routerul! Acele fire negre nu sunt la fel, de obicei cel de + mai are niste portiuni albe pe el din 5 in 5cm aproximativ. Pe ala il legi la cel rosu, iar pe cel negru fara niciun alt semn il legi la firul negru.Dar cel mai bine este sa folosesti un multimetru sa observi polaritatea.

Link spre comentariu
Vizitator vlad91

am inteleg multumesc tuturor astept mi-l aduca un priten incarcatorul din poza 2 sper sa nu fac vreo prostie am sa ma uit dupa portiunile albe multumesc inca o data edisitaru

Link spre comentariu
Vizitator vlad91

am revenit nu vad portiunile albe am facut poza la fire daca ajuta cu ceva daca nu cum sa fac sa aflu + si - sa leg oare la un bec sau nu stiu ....

post-57890-139829428269_thumb.jpg

post-57890-139829428272_thumb.jpg

post-57890-139829428274_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator vlad91

am sa vad ma gandesc sa dau la nimereala:)) dar sigur il ard multumesc inca o data sper sa rezolv cat mai repede pt ca sursa consuma cat un calculator am auzit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări