Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio cu GU-50>>hi-fi si de chitara.

overdrive

Postări Recomandate

Mi-am tot batut capul si am pierdut timpul cu tot felul de experimente cu GU-50 in diferite variante de final audio.Am incercat si in clasa A-si nu prea am fost multumit de cum suna in configuratia asta.Cel mai bine mi-a iesit in clasa AB finalul fiind alimentat la 520V tensiune anodica si cu un traf bobinat de mine.Pentru cei care vor sa isi fac amplificatoare de chitara (si nu numai) cu finali pe tuburi astept intrebari in domeniu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• overdrive

2

• Flore

2

• aghora17

1

• Gandila

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pai ce te intereseaza?eu i-am dat o schema la un tip din ctza care este si el pe forum.nu imi amintesc id-ul lui acum , dar te rog sa imi dai o adresa de mail unde sa iti trimit cite ceva.bafta!

Link spre comentariu

pai ce te intereseaza?eu i-am dat o schema la un tip din ctza care este si el pe forum.nu imi amintesc id-ul lui acum , dar te rog sa imi dai o adresa de mail unde sa iti trimit cite ceva.bafta!

oi fi io?
Link spre comentariu

Mah fratzilor de mine era vb. Nu Overdrive???. Flore am eu scheme cu Gu 50, inca nu m-am apucat de ele dar te asigur ca la fel nu prea am documentatie tehnica. Avand in vedere ca-s tot tuburi analogia cu restul schemelor e cea mai potrivita in cazul de fatza. Ti-am mai spus Flore daca vrei ne vedem si mai vb.Spor!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări