overdrive Postat Octombrie 6, 2004 Partajează Postat Octombrie 6, 2004 Mi-am tot batut capul si am pierdut timpul cu tot felul de experimente cu GU-50 in diferite variante de final audio.Am incercat si in clasa A-si nu prea am fost multumit de cum suna in configuratia asta.Cel mai bine mi-a iesit in clasa AB finalul fiind alimentat la 520V tensiune anodica si cu un traf bobinat de mine.Pentru cei care vor sa isi fac amplificatoare de chitara (si nu numai) cu finali pe tuburi astept intrebari in domeniu. Link spre comentariu
Flore Postat Octombrie 6, 2004 Partajează Postat Octombrie 6, 2004 Poate postezi ?i tu un link, o poz? ceva.Pentru început.În acest moment lucrez ?i eu la a?a ceva.(GU50) Link spre comentariu
overdrive Postat Octombrie 7, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2004 pai ce te intereseaza?eu i-am dat o schema la un tip din ctza care este si el pe forum.nu imi amintesc id-ul lui acum , dar te rog sa imi dai o adresa de mail unde sa iti trimit cite ceva.bafta! Link spre comentariu
Flore Postat Octombrie 7, 2004 Partajează Postat Octombrie 7, 2004 Am o schem? cu GU50 pe care lucrez acum dar de pe un site in german?.Foarte pu?ine detalii de construc?ie.Vroiam s? v?d ceva care a mai fost realizat, testat, verificat. Link spre comentariu
aghora17 Postat Octombrie 7, 2004 Partajează Postat Octombrie 7, 2004 pai ce te intereseaza?eu i-am dat o schema la un tip din ctza care este si el pe forum.nu imi amintesc id-ul lui acum , dar te rog sa imi dai o adresa de mail unde sa iti trimit cite ceva.bafta!oi fi io? Link spre comentariu
Gandila Postat Octombrie 7, 2004 Partajează Postat Octombrie 7, 2004 Mah fratzilor de mine era vb. Nu Overdrive???. Flore am eu scheme cu Gu 50, inca nu m-am apucat de ele dar te asigur ca la fel nu prea am documentatie tehnica. Avand in vedere ca-s tot tuburi analogia cu restul schemelor e cea mai potrivita in cazul de fatza. Ti-am mai spus Flore daca vrei ne vedem si mai vb.Spor!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum