Vizitator vlad91 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 salut tuturor am o intrebare Am un Alimentator pt Router wireless care s-a ars.Am cautat in tot iasul si nu am gasit incarcator de 5v 2A cu mufa la fel( o mufa cu un final galben)pe incarcatorul original scrie la input: 100-240V~50/60hz 0.35 A max output: 5v--2AAcum l-am conectat la o sursa de calculator (am rupt mufa si am legat-o la rosu cu rosu si negru cu negru)dar vreau sa conectez mufa la un incarcator pt ca sursa de calculator consuma si trebuie sa o tin non stop in priza pe incarcator scrie in felul urmator:input 100-240v aprox 0.5 A 47-63hz output 4.0-5.5v 2.4 A max pot sa leg mufa la firele de la incarcatorul asta si sa alimentez wirellesu(fara sa il ard desigur:)))?? daca ma puteti ajuta cu o idee va rog frumos Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Este reglabil sau cum are plaja asa mare la iesire.5,5v este cam mult. Link spre comentariu
Vizitator costin02 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Poti folosi cu incredere acest alimentator, daca acestea-s datele inscrise pe el, doar sa fii atent la polaritate, ti-ar fi necesar un aparat de masura, succes! Link spre comentariu
Vizitator vlad91 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 multumesc mult..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum