Vizitator tyc Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Nu ,mai radem si noi...vfp_mihai ,acolo nu merge cu metoda 'caderea la pace' ,politaiul i-ti taie chitanta ca pe el il si doare ca ai sau nu de unde platii ;daca ai ceva de obiectat se consemneaza in procesul verbal iar pt mai mult este instanta de judecata . Cand esti pe la ei ,depaseste pe line continua (in fata politaiului sau a camerei) ca daca nu te opreste imediat ,la vama decartezi (bani de mancare/bani de motorina -care-i problema? si daca nu-i ai ,nici o problema ca poti si pe jos umbla ca masina ramane acolo ) . Link spre comentariu
costinium6 Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 se vorbea despre magnetism... acum e cu apa.. maine poate intervine marian moise cu ACATISTUL SFANTULUI MUCENIC MINA Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Daaa?Si eu ,care nu auzisem numai de Mina Minovici ! Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 eu cred ca o da pe Parascheva ca tot e ziua ei azi Link spre comentariu
costinium6 Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 necredinciosilor ... parascheva facuse motorul cu magneti Dumnezeiesti dar l-au naruit cei ce se bucura ca faptele lor sunt dumnezeiesti! Link spre comentariu
diamant Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 O sa divaghez(deraiez)discutia un pic ,dar doar...un pic.-Zilele trecute zicea unu pe un forum auto ca si-a pus economizor magnetic pe furtunu de la benzina si i-a scazut consumu iar masina merge mai silentios...dati-mi voie sa exclam:HAHAHA !..interesanta era atitudinea lui cand explica si mai ales termenii pe care-i folosea...avea ceva...de marketing .Acum ma gandeam si eu asa...daca mi-as pune ceva magneti d-aia la contoru de apa?!...eee...sau la curent...o sa am amperi mai rapizi si mai curati...unde mai pui ca si voltii o sa se ia dupa iei si o sa devina mai elevati ,o sa stea frumos electronii la coada si consumu o sa fie ...n-o sa fie!Si mai" tari "sant bratarile magnetice vandute de diversi magicieni locali cu aplicatii vaste in toata sanatatea omului si nu numai dar care fac sangele ..laser frate...creste pulsu,dar si scade unde e nevoie...filtreaza"chestiile"negative din om.Eu am extrapolat si am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa bag in mixer(blender) magnetii de la boxe(ce mai conteaza 2 difuzoare de bass inaintea unei marete realizari epocale si a unui posibil premiu international)iar rezultatul sa-l lichefiez cu un pic de lichid esential din rezervorul japonezului,si...sa-l mananc !!!-Astfel voi fi protejat tot restul vietii(s-ar putea sa nu mai mor)nu voi avea nevoie de mancare(dar o sa mananc cateodata sa nu dau de banuit)sangele se va filtra singur(si nici nu dau bani pe filtre),electronii,neutronii,ionii,mihaii se vor alinia exact ca planetele cand vine sfarsitu apocalipsei,o sa am o atractie MAGNETICA la femei,ca sa merg cu masina va trebui doar sa ating alternatoru si se va transforma automat in motor magnetic,in final o sa devin ustensila internationala pentru testarea noilor tehnologii. Link spre comentariu
diamant Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Imi cer scuze de offtopic:Ma intreba cineva zilele trecute asa:Daca nu faci bine inseamna ca faci rau? sau:daca nu faci rau inseamna ca faci bine?Sa fiu sincer nu stiu ce sa-i raspund...intrebarea asta ma lasa...intr-o levitatie mentala! Link spre comentariu
onep Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 ahaaa Adi "adigh", ma-ai si exzecutat, tare orgolios esti, ai luat teapa ca pe un forum Spañol hahaha, dar daca te uitai cam pe unde sint puse GHILIMELE-LE vedeai ca ceea ce este scris intre GHILIMELE sint cuvinte luate dintr-un comentariu al altcuiva din cadrul temei, adica nu sin ale mele, le-am luat cu copiar pegar, nu le-am luat cu citar, ce daca le luam cu citar, insemna ca aparea si numele celui ce a raspuns in cadrul temei prin textul "daca reuseste careva sa faca linia de camp care pleaca de la nord sa nu se mai intoarca in sud ci sa migreze in fata nordului in linie dreapta merita 20-30 de nobeluri brusc! parerea mea este ca o astfel de realizare (MARE) este de scurta durata pentru ca odata ce energia magnetului neantorcandu-se in magnet, el se va slei de putere aproape instantaneu! spunea cineva pe forum la eoliene ca magnetul nu are energie si are dreptate! magnetul e fix ca un bat caruia daca ii imprimi o energie o imprima si el mai departe, doar ca o face intr-un mod nevazut (magic) de unde si denumirea magnet, de la localitatea magnesia unde soldatii lui alexandru plini de armuri lesinau de greutate! urez succes realizatorilor de motoare cu magneti si totodata le recomand ca pana la realizare sa puna niste cultura in capul monopolar! ajuta la reusita!Asta a fost o gluma nu o aroganta! si eu calculez de ceva ani (15) sa asez magnetii si singurul lucru pe care am reusit sa il fac a fost sa inteleg ca un magnet nu poseda energie generatoare, ci doar statica! spor la treaba in idee si nu va lasati influentati de o minte probabil mai putin patrunzatoare cum am! REALIZATORUL VA AFLA !"da sefule, de aici le-am scos, uitate bine ca sint incadrate in GHILIMELE. ce de dupe GHILIMELE adaug o comparare ((ce actioneaza si ca un (arc) - resort, pe care il intindem cu manile iar arcul atrage manile una fatza de alta, iar cand presam, arcul actioneaza invers prin respingerea manilor una fatza de alta.)) comparare care simplifica aglomerarea de a gingi in imaginar.Apropo de sfaturile contrari orgoliu-lui pe care le dai lui Yahweh, stiai ca; destept esti cind ai capacitate imaginativa sa raspunzi cu exzemple pe mintea fiecaruia, nu ce bombardezi tu din cartzi cu povestiri care acum sint ca informatie la indemina tuturor, Iar informatie este destula, dar se duce lipsa de capacitatea de asamblare a ei, adica a informatiei.Sicer eu unul il vad mai destept si decit tine, si decit mine, pe un altul care este capabil sa creeze ceva, fara sa inprumute informati de la alti. Ei sefule astora dale informati, si sigur pot creea adevarata tehnologie.Salut si numai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum