cristian_draghiescu Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Eu mă tot întreb cum de nu se deshidratează japonezulăla mic de sub capotă cu numai 2,4 l de apă/100 Km ! Link spre comentariu
cusnir Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 ...In japonia sa realizat demult Automobilul care merge cu apa si consuma 2,4 l apa/100 km. dcar unde este visul si realizarea umanitatii? ... Ma faci curios. Zici ca automobilul ala consuma 2,4l de apa la 100km. Deci punem in rezervor apa, mergem 100km si avem in rezervor ceva mai putina apa. Intrebarea mea este: in ce se transforma apa aia? De benzina stim, teoretic se transforma in dioxid de carbon si apa (ca orice hidrocarbura, dealtfel). Dar tot mai rezulta ceva pe langa energie. In cazul motorului cu apa, apa se transforma in energie si.... mai ce? mi-am dat seama ca e prea complicat sa explic din modul cum ai abordat problema.. Eu mă tot întreb cum de nu se deshidratează japonezulăla mic de sub capotă cu numai 2,4 l de apă/100 Km ! pentru ca se aprovizioneaza pentru 1000 km.. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Incearca ,dar sa nu pomenesti de HHO. Link spre comentariu
cusnir Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Deranjaza pe cineva daca pomenesc? Oricum e subiectul disputat in alta parte.. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Faci ce faci numai sa nu faci . Link spre comentariu
puriu Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Cred ca japonezul are radiatorul spart si trebuie sa-i adauge apa, cate 2,4 litri la suta.Daca nu ne-am uita la gunoaiele de pe Internet viata ar fi mai trista. Este valabil si pentru "Ecranare magneti......". Link spre comentariu
Sica001 Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Cred ca inebunesc... e aproape 2 AM si eu stau si citesc "thread-ul" asta pagina cu pagina sa vad unde e filmuletul. Yahweh de ce nu pui filmuletul ala odata ... noi te felicitam, Misa nu o sa te mai faca mincinos ... etc. Arata-ne si noua cum este cu motorul asta actionat de magneti, daca tot ai deschis subiectul. Oricum uite unu cu sange in instalatie care l-a facut : (dupa accent cred ca e arab ... nu inteleg astia au o groaza de petrol si lor le arde de free energy). NUma bine si mult succes. Marius Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Pacalelile nu tin cont de petrol Link spre comentariu
Vizitator Manyx Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Va salut ! Exista suficienta documentatie inclusiv pe yuotube,in ceea ce priveste constructia motorului magnetic.Cine sa nascut cu putina intelepciune tehnica si a studiat domeniul magneti si interactiunea campului magnetic,nu exista sa afirme ca nu se poate !!! Unii l-au construit si functioneaza al naibii de bine,altii lucreaza deja la el,este timpul sa incepem si noi... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 E fain motorul ala, eu l-am pus pe o masina.Am ajuns de la Ploiesti la Viena si, aici am avut parte numai de probleme. N-am reusit sa opresc motorul asa ca a trebuit sa leg masina de un copac. Ma uit pe geamul de la hotel, inca mai scurma cu roata in pamant. Lantul rezista. Link spre comentariu
cirip Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Exista suficienta documentatie inclusiv pe yuotube Mmmm, youtubeeee, argumentul suprem! Si in desene animate, nu cazi in prapastie decat daca iti dai seama ca esti deasupra prapastiei. Mda da da ... Cine sa nascut cu putina intelepciune tehnica si a studiat domeniul magneti si interactiunea campului magnetic,nu exista sa afirme ca nu se poate !!! Sa reformulam: "Cine s-a nascut cu putina intelepciune tehnica si a studiat domeniul magneti si interactiunea campului magnetic, nu exista sa afirme ca se poate !!!" Cred ca asa suna mai bine. este timpul sa incepem si noi...Corect. Incepeti si voi! Eu mi-am tras un scaun, o cola si o punga cu floricele si astept marele eveniment. Il cam astept de cand m-am inscris pe forum si pana acum, toti entuziastii care si-au facut studiile pe iutub, s-au scufundat tiptil in irelevanta. Dar poate cine stie ... ? Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 E fain motorul ala, eu l-am pus pe o masina.Am ajuns de la Ploiesti la Viena si, aici am avut parte numai de probleme. N-am reusit sa opresc motorul asa ca a trebuit sa leg masina de un copac. Ma uit pe geamul de la hotel, inca mai scurma cu roata in pamant. Lantul rezista.super tare ca sa poti opri motorul ala trebuie sa spargi rezervorul sa curga apa jos , atentie sa nu fie pe timp de ploaie sa se umple la loc , mare grija sa mai gresezi lantul sa nu se incinga .spor Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Noroc ca nu esti in Elvetia ca la aia tot ce curge din masina dauneaza mediului si find statul ecologist suprem i-ti mai iei si o amenda - pt evitarea acesteia foloseste un vas . Daca nu ai la dispozitie unul ,fa un clip gen iutub poate-i pacalesti pe helvetici ... . Personal am mers in Rusia si nu au reusit sa ma opreasca raketii ca nu aveau RPG-7V . Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 tyc ma faci sa rad, helvetienii sunt rigurosi dar nu numai ei , eeee poate cel in cauza o sa foloseasca un vas sau va dovedi helvetienilor ca ce curge pe asfalt e pur H2O si scapa de amendaspor Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 deci merge sau nu merge cu apa ??? aici a inceput ploaia si para mi-e mila sa vad cum se duce pretiosul combustibil la canal . Oricum e o conspiratie locala, cineva aduna toata apa undeva ....de aia exista canalizare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum