gica70 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Legatura e aceea dintre s..a si prefectura. Chiar merita misa sa-ti bati capu' cu..? Link spre comentariu
onep Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Parerea mea este ca, mai evolutiv e daca ai dam sa mai puna si cate ceva in imaginatia lui, lucru care ajuta, nu la coborirea moral-ului, si la energizarea de a ajunge el singur la o concluzie.Deci cand, "linia de camp care pleaca de la nord sa nu se mai intoarca in sud ci sa migreze in fata nordului in linie dreapta", da interesant gandit ca, "o astfel de realizare (MARE) este de scurta durata pentru ca odata ce energia magnetului neantorcandu-se in magnet, el se va slei de putere aproape instantaneu!", si da, "magnetul (mai) e (si) fix ca un bat", ce actioneaza si ca un (arc) - resort, pe care il intindem cu manile iar arcul atrage manile una fatza de alta, iar cand presam, arcul actioneaza invers prin respingerea manilor una fatza de alta. Link spre comentariu
Vizitator Yahweh Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Stiu,motorul magnetic incalca legile termodinamicii Daca zici ca stii... Ai putea sa ne explici si noua cum anume incalca motorul magnetic aceste legi?Care din legi e incalcata si cum. Concret. Plastic , conservarea enrgiei faptul ca nu poti consuma mai mult decat produci (pare logica fraza dar nu e). Practic , aici pe forum regasim dupa parerea mea 4 categorii de oameni : 1. Geniile (misa) care sunt toba de carte si fizica,electronica si pentru care imposibilul ramane imposibil 2. Geniile Nebuni (pare dezacord dar nu e) (onep) care la fel sunt foarte bine pregatiti si pentru care imposibilul e POSIBIL ! 3. Nebunii (eu) carestiu unele chestii de baza,care absorb informatiile considerate de ei utile mai ceva decat un burete si pentru care imposibilul nu exista. 4. Le-as spune wanna be (gica70) caracterizare indisponibila momentan. Link spre comentariu
onep Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Yahweh, mai spart hahaha, mai facut sa rad (rid) cu pofta, nu cred ca ami este de a buna cu rasul asta, mai ales ca mane am si treaba plec de la Madrid tocmai in Sud, dincolo de Malaga, sincer rad si acuma de unul singur ca prostul, bun hai sa ati dau ceva la cere scriu cam de azi dimineata. ia uite si acuma rid, ok gata hai sa ai dau copiar pegar. Bun Yahweh, sa privim in imaginar si in alt fel, ((de marimea si in jurul, sa zicem Gari de Nord si ceva din Basarab, (ma refer la Gara de Nord pentru ca candva de mult, in Gara de Nord, mi-a venit aceasta idee in timp ce asteptam un tren care nu mai venea odata)), s-au sa zicem pe un camp, imaginativa o cale ferata construita in forma de cerc pe care punem un vagon construit dintr-un magnet, apoi impingem manual, vagonul catre un canton ce este costruit si el tot dintr-un magnet, vagonul pe masura ce se apropie de canton incepe sa ai creasca viteza, (deocamdata masa, forta centrifuga, inertia, frecarea, deocamdata le lasam in pace).Si sa il urmarim cu imaginatia pana cand vagonul ajunge in dreptul cantonului, adica a ajuns in pozitia in care, cantonul din ce in ce mai strans parca a leagat ceva de vagon, dar si vagonul tot din ce in ce mai strins a leagat ceva de canton, iar daca cantonul nu este ancorat bine, vagonul cand trebuie sa treaca de conton, (in asi continua drumul) pleaca cu tot cu canton, s-au de ce sa nu privim si ca, cantonul pleaca dupe vagon, (depinde cum este de ancorat, dar deocamdata sa le lasam in imaginatie cum ca, cantonul este bine ancorat, pentru ca pe masura ce vagonul sa apropiat de canton, el canton-ul nu a plecat spre vagon), iar daca punem vagonul in pozitia de start alturi de canton cu partea de respingere magnetica, atunci vagonul pe sensul de mers al cai ferate pleaca cu o viteza in care vagonu-lui ai creste masa si forta centrifuga care inplicit creaza si mareste momentul inertic, ce scade pe masura in care vagonul se distanteaza fatza de canton.Apoi, aceiasi suprafata a cercului de cale ferata, o punem pe un platou deasupra Gari de Nord, (da cam ca, Einstain cu masina lui pe un platou, depre care este foarte normal sa se intample ceea ce zicea). Cum tot asa de normal este si daca, pe acelasi platou pe partea de jos, punem calea ferata invers gravitatiei terestre apoi, punem o locomotiva (hahaha, normal ca rotile locomotive-i si calea ferata, trebuie construite cu sistemul de prindere in asa fel in cat locomotiva sa nu se desprinda de platou platou), iar apoi locomotiva pe masura ce sa acceleraza, normal ca, pe platou se modifica masa invers gravitatie terestre. Pe cind daca punem doua s-au mai multe locomotive care sincronizat alearga pe acelasi platou la o distanta perfect egala intre ele, extremitatile plaoului se prabuseste spre centrul platoului.Bun, sa ne intoarcem inapoi la platoul de deasupra Gari de Nord, pe care punem vagonul magnet, iar pe altul suport punem canton-ul, si pe un alt suport situat diametral opus primului canton, punem un altul canton magnetic cu partea de respingere spre vagon, start-ul vagonu-lui este dispre polul de respins, ok dam drumul la vagon iar vagonul in funtie de viteza capata din ce in ce mai multa masa cu care apasa pe platou, ok nu asta are importanta, si imaginativa cum ca, centrul platoul este pus pe o bila mare, si privim la masa vagonului care creste odata cu viteza creata dupe ce vagonul a plecat din puntul de start. Si de aici, vine cam asa, masa cere se deplaseaza (nu zic neaparat cu viteza lumini pentru a evita si nu a aluneca in unele calcule ce deocamdata nu ajuta la nimic), si zic, cu o viteza suficienta in care masa sa devina necesar suficienta in cat sa incline platoul inpreuna cu orbita vagonului, inclinatie care trebuie sa se produca mai devreme de cum vagonul ar intra in puntul de fara scapare, adica sa faca o curba suficienta evadari din viitoarea traiectorie s-au pozitie in care este puternica aceea legatura de frinare care ar urma sa se petreaca intre vagon si canton.Si apoi mai departe imaginativa cum ca, in preajma traiectoria de mers a vagonului am pune cite un canton (nu pe acelasi canton si altul nou, si asa mai departe cu etc-uri cantoane). mai bine este daca in locul vagon-ului, ca forma punem o minge rotunda s-au ovala, iar in locul cantoane-lor sa punem interiorul pereti-lor de la un balon. In spatiul extraterestul lucrurile sa se petreca alfel.Yahweh, daca crezi ca te ajuta si nu te deviaza de la felul in care tu vezi motorul tau, ok complecteaza-ma s-au simplifica-ma, in ceea ce eu am scris mai sus, mai multa placere imi face daca ma corectezi prin adaugare de ceva mai bun si mai logic, (hahaha nu corectare gramaticala s-au elecvata, pentru ca la motorul tau nu asta este important pentru a putea sa ajungi la o concluzie cu el).Mie unul mi se pare mai evolutiv sa ati dau cate ceva pana ajungi tu singur la o concluzie, nu neaparat la o convingere si doar la o concluzie cat mai logica.Bine asta este un exzemplu ceva mai usor, dar am in imaginatie unele exzemple, pe care eu nu le pot explica bine nici in limba materna, dar sa le mai si scriu, vreu sa spun ca, nu stiu daca m-am put-ut exprima prin scris, in cat sa poata intelege chiat toti, dar sant sigur ca cat, de cat, uni pot sa isi formeze o imagine intuitiva.Cu respect din partea mea Floander Emil Petre. Link spre comentariu
onep Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 ,vezi ca cu ras-ul cu pofta, este referitor la descoperirea ta despre cele 4 categori de oameni, bravo ai fost simpatic.cu stima si respect. Link spre comentariu
mișa Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 http://dexonline.ro/definitie/exemplu Link spre comentariu
Vizitator Yahweh Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 http://dexonline.ro/definitie/exempluda... daca te uiti in partea de jos este atasata si o poza cu mine. Link spre comentariu
mișa Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Poate te intereseaza sa-ti cumperi magneti seriosi. Unii sunt atit de puternici incit daca se lipesc de un fier mai gros, cu greu ii desprinzi...(120-160Kg forta) Ce sa mai vorbim de faptul ca te poti accidenta destul de rau la degete. Eu m-am jucat cu asa ceva. Poti sa cumperi din diverse locuri, de exemplu de aici: http://www.euromagnet.ro/ Mergi pe "magazin online". Eu tot astept filmul cu motorul magnetic...cel despre care ziceai ca merge. Link spre comentariu
adigh Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Parerea mea este ca, mai evolutiv e daca ai dam sa mai puna si cate ceva in imaginatia lui, lucru care ajuta, nu la coborirea moral-ului, si la energizarea de a ajunge el singur la o concluzie.Deci cand, "linia de camp care pleaca de la nord sa nu se mai intoarca in sud ci sa migreze in fata nordului in linie dreapta", da interesant gandit ca, "o astfel de realizare (MARE) este de scurta durata pentru ca odata ce energia magnetului neantorcandu-se in magnet, el se va slei de putere aproape instantaneu!", si da, "magnetul (mai) e (si) fix ca un bat", ce actioneaza si ca un (arc) - resort, pe care il intindem cu manile iar arcul atrage manile una fatza de alta, iar cand presam, arcul actioneaza invers prin respingerea manilor una fatza de alta.Liniile de cimp care pleaca din magnet si nu se mai intorc nu sleiesc magnetul de putere asa cum nici electronul nu e sleit daca liniile de cimp electric nu se mai intorc in electron. Liniile de cimp sunt o conventie, nu pleaca si nu se intorc niciodata si de fapt nici nu exista.Monopolul magnetic e prezis de teorie dar inca nu a fost descoperit practic. Asa a fost si cu pozitronul, perechea electronului. P.A.M. Dirac a prezis teoretic pozitronul iar mai tirziu a fost descoperit si practic dupa 4 ani. La fel si cu antimateria doar ca a durat ceva mai mult de la teoria lui Dirac din 1928 si pina azi cind se poate produce in acceleratoare. Ecuatiile lui Maxwell sunt scrise fara sarcina magnetica iar cimpul magnetic exista doar in functie de variatia cimpului electric fara sa se simta nevoia de a exista o sarcina magnetica dar asta nu inseamna mare lucru, e ca si cum peste tot unde in vreo ecuatie unde apare masa am pune echivalentul energatic dupa formula E=mc2. Rezulta de aici ca nu exista masa ? Ecuatiile lui Maxwell se pot scrie foarte bine cu ajutorul sarcinii magnetice fara sarcina electrica. Se poate considera ca cimpul electric exista doar in functie de variatia cimpului magnetic.Existenta monopolului magnetic nu intra in conflict cu stiinta actuala. Link spre comentariu
mișa Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Bine, dar astea sunt chestii inalte, nu au legatura cu persoane fara pregatire care pun magneti pe o roata si spera sa se invirta. In plus, afirma ca legile cunoscute ale fizicii sunt rahat, fara sa le cunoasca.Din pacate monopolul magnetic inca nu e prezis...Exista doar citeva discutii intre fizicieni, si citeva ecuatii inca incerte. Link spre comentariu
adigh Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 @misa, Pina acum nu am intrat pe sectiunea asta dar pare mai distractiv ca in alte parti. Apreciez munca de lamurire pe care o duci aici. Ori te distrezi de minune facind asta ori ti-ai luat o sarcina grea pentru care trebuie nervi. Link spre comentariu
Vizitator Yahweh Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Te puteai semna la final ... "un fan" .Revenind la oile noastre adaug urmatoarele cuvinte :Asa cum am stabilit mai sus in conceptia mea sunt 4 categorii de oameni aici ,pentru a evita discutiile inutile de orice fel in opinia mea comunicarea ar trebui sa decurga astfel :Geniile sa aibe un forum separat in care sa discute ei fel si fel de proiecte realizabile din punct de vedere al cunostintelor lor.Geniile Nebune sa aibe front comun cu Nebunii pentru a dezbate fel de fel de proiecte realizabile dar irealizabile din punctul de vedere al Geniilor dar si acces la forumul acestora (pentru inspiratie nu de alta).Wanna be acces general ,ei oricum se manifesta doar printr-un fan-club al Geniilor ,inexistent.Oare ce inseamna asta ?! Link spre comentariu
adigh Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Te puteai semna la final ... "un fan" .Daca m-ai cunoaste ai sti ca nu arunc usor cu laude. Doar am apreciat. Fanii sunt partizani dincolo de obiectivitate. Link spre comentariu
mișa Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Yah...! (nu imi permit sa pronunt acest cuvint complet...) Am vazut ca te pricepi la categorisirea oamenilor...Dar cind pui filmul si detaliile cu marea ta realizare care se invirte? De cind ai zis ca merge am inceput sa pun bani deoparte pentru investitie: http://dl.dropbox.com/u/3712780/Euro/P1050583.JPG Mai am in rezerva ceva fonduri, insuficiente oricum, dar mai adun: http://dl.dropbox.com/u/3712780/Bani.jpg Link spre comentariu
adigh Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Ca fapt divers, dar ontopic, pentru a ecrana un cimp magnetic se foloseste metoda devierii cimpului magnetic si nu pe cea a opririi pentru simplul fapt ca nu exista materiale diamagnetice, prin care sa penetreze cimpul mai greu decit prin vid (sau aer ca nu e mare diferenta). De fapt exista, dar miu e atit de cu putin mai mic decit al vidului incit nu se merita a fi luate in considerare. Aici e un tabel http://en.wikipedia.org/wiki/Permeabili ... gnetism%29 Cel mai diamagnetic material e bismutul si are miu relativ=0,99983 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum