Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma Thunder CA 105

criss

Postări Recomandate

Buna ziua, Am achizitionat o alarma Thunder CA 105 si dupa achizitie am constatat ca are o functie deosebit de enervanta: actionarea avariilor la deschiderea unei usi(30s fara contact si continu cu contact).Pe masina anterioara am avut o alarma Carsop C103(parca) si imi descarca acumlatorul rapid.Am citit manualul dar din pacate nu am gasit nici unde o optiune de a dezactiva aceasta functie. Daca a lucrat cineva cu alarme thunder, imi poate spune cum as putea dezactiva aceasta functie? (programare/jumper).Cutia inca nu am desfacuto, dupa manual sunt 2 jumperi unul pt inchiderea centrala iar cealalta pt sirena.Nu doresc sa deconectez semnalizatoarele de la alarma.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• madkat

2

• criss

2

• dancostea2002

2

• 3 săptămâni mai târziu...

pana la acest punct am ajuns .... am sperat ca cineva a desfacut unitatea/s-ar fi gasit o solutie.ps. i-am mai gasit o functie enervanta: dupa ce iau contactul la vreo 10s imi turuie de 3x 'ca sa nu uit alarma nearmata'. dar eu m-am enervat si nu l-am mai instalat!

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Dezgrop topicul asta.Ma batea gandul sa imi iau o alarma de tipul acesta - am downloadat manualul doar in ungureste, l-am tradus, si nu gasesc nimic de deschiderea portbagajului din telecomanda. In schema fir exista pentru asta insa.Stie cineva cum e in realitate? Exista aceasta functie?

Link spre comentariu

se poate face descuierea portbagajului (nu deschiderea) atat cu ajutorul unui buton cat si prin intermediul telecomenzii.la alarma veti gasi aceasta functie pe un fir rosu cu negru,actioneaza tinand apasat butonul telecomenzii timp de 3 secunde.

Link spre comentariu

Nu, nu la supernova pun. Am trecut prin acea etapa acum vreo 8 ani :)Deci sa inteleg ca butonul din mijloc al telecomenzii deschide (deblocheaza, descuie) portbagajul, similar cu inchiderile fara alarma, corect?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări