criss Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Buna ziua, Am achizitionat o alarma Thunder CA 105 si dupa achizitie am constatat ca are o functie deosebit de enervanta: actionarea avariilor la deschiderea unei usi(30s fara contact si continu cu contact).Pe masina anterioara am avut o alarma Carsop C103(parca) si imi descarca acumlatorul rapid.Am citit manualul dar din pacate nu am gasit nici unde o optiune de a dezactiva aceasta functie. Daca a lucrat cineva cu alarme thunder, imi poate spune cum as putea dezactiva aceasta functie? (programare/jumper).Cutia inca nu am desfacuto, dupa manual sunt 2 jumperi unul pt inchiderea centrala iar cealalta pt sirena.Nu doresc sa deconectez semnalizatoarele de la alarma.Multumesc Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 nu prea aveti cum anula aceasta functie ,asa este conceputa,ca avertizare usa deschisa. Link spre comentariu
criss Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 pana la acest punct am ajuns .... am sperat ca cineva a desfacut unitatea/s-ar fi gasit o solutie.ps. i-am mai gasit o functie enervanta: dupa ce iau contactul la vreo 10s imi turuie de 3x 'ca sa nu uit alarma nearmata'. dar eu m-am enervat si nu l-am mai instalat! Link spre comentariu
madkat Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Dezgrop topicul asta.Ma batea gandul sa imi iau o alarma de tipul acesta - am downloadat manualul doar in ungureste, l-am tradus, si nu gasesc nimic de deschiderea portbagajului din telecomanda. In schema fir exista pentru asta insa.Stie cineva cum e in realitate? Exista aceasta functie? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Daca ai DSN-supernova , sfatul meu e sa faci deschiderea portbagajului separat, din buton, in interior, gasesti pe celalalt forum (stii tu care) schema si amplasarea motorasului. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 se poate face descuierea portbagajului (nu deschiderea) atat cu ajutorul unui buton cat si prin intermediul telecomenzii.la alarma veti gasi aceasta functie pe un fir rosu cu negru,actioneaza tinand apasat butonul telecomenzii timp de 3 secunde. Link spre comentariu
madkat Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Nu, nu la supernova pun. Am trecut prin acea etapa acum vreo 8 ani :)Deci sa inteleg ca butonul din mijloc al telecomenzii deschide (deblocheaza, descuie) portbagajul, similar cu inchiderile fara alarma, corect? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum