Vizitator furtunaperfecta Postat Aprilie 26, 2006 Partajează Postat Aprilie 26, 2006 Vasile ce se intampla de mi s-a ars puntea de pe statie de la IPA 150 , mentionez ca am schimbat filtrul si l-am facut de 6800uF la 63V fiecare din cele 4 condensatoare? Trebuia sa nu le schimb ale de 4700uF saau nu am facut nika gresit???? Trimite si mie un raspuns ca sa stiu ce anumea am facut caci puntea mea acuma e arsa si de ce putere era aia! Mersi! :prayer: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 cel mai probabil ai pus condensatorii invers, verifica bine cum i-ai pus si schimba puntea. Eventual pune una mai mare, puterea la aia care era... de vro 5A Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 hmmm , ma scuzati ca intrerup ... :weedman: dar verifica si condensatori cu un ohmetru , ca ..... am parlit si eu unele altele cu condensatori noi buliti , care de noi aveau rezistenta interna mica tare , si filtaj un de 10.000 micro se comporta ca unul de 1000 micro Link spre comentariu
DorinD Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 Poate ca nu ti-a rezistat puntea la curentul initial de incarcare al condensatorilor de valoare asa mare. Link spre comentariu
Vizitator furtunaperfecta Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 Da puntea nu a rezistat la curentul de incarcare a condensatorilor si am pus o punte nesimtita de 50A si acuma faca mijto de vecini! Tare rock baby.... :rock: :supz: :axe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum