Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hellp Vasile!!!

Vizitator furtunaperfecta

Postări Recomandate

Vasile ce se intampla de mi s-a ars puntea de pe statie de la IPA 150 , mentionez ca am schimbat filtrul si l-am facut de 6800uF la 63V fiecare din cele 4 condensatoare? Trebuia sa nu le schimb ale de 4700uF saau nu am facut nika gresit???? Trimite si mie un raspuns ca sa stiu ce anumea am facut caci puntea mea acuma e arsa si de ce putere era aia! Mersi! :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

1

• DorinD

1

Top autori în acest subiect

hmmm , ma scuzati ca intrerup ... :weedman: dar verifica si condensatori cu un ohmetru , ca ..... am parlit si eu unele altele cu condensatori noi buliti , care de noi aveau rezistenta interna mica tare , si filtaj un de 10.000 micro se comporta ca unul de 1000 micro

Link spre comentariu

Da puntea nu a rezistat la curentul de incarcare a condensatorilor si am pus o punte nesimtita de 50A si acuma faca mijto de vecini! Tare rock baby.... :rock: :supz: :axe:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări