ovy83 Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 Asta ar trebui sa fie. asta este de la l04. la l11 pe driver-ele laterale si cele de sus punctele de masurare ca la L04 sunt inexistente,de fapt sunt 2,3 puncte dar foarte mici,foarte greu de lipit ceva. singura solutie,pe care am implementat-o si eu este cu ajutorul unor pad-uri,deci prin presare.cat tine...nu stiu.am un lcd Sharp de 26' cu asemenea lcd si de aprox 2 ani asa merge. Link spre comentariu
2informaticos Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Aici puteti gasi cateva poze si notatii facute asupra semnalelor respective acum vreo 4 ani... Nu-mi cereti sa-mi amintesc exact cum vin treburile alea p-acolo. Atunci mi-am batut oleaca capul cu el, dar mi-a trecut repede. http://www.4shared.com/rar/dAO0X81Yce/V260B1-L11.html Bafta pentru cine se mai lupta cu asa ceva... Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 NU ACCESATI LINK-ul de mai sus,este un malware. MERCI colega ca a-i pus linkul.... -mi....as Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 NU ACCESATI LINK-ul de mai sus,este un malware. MERCI colega ca a-i pus linkul.... -mi....as E foarte bun link-ul,dar spre deosebire de altele ,aici trb sa ai un cont ca sa descarci fisierele. Am urcat fisierele postate de @2informaticos pe alt server sa fie mai usor de descarcat pentru cei care nu au un cont. Link ... http://www.mediafire.com/download/87g4cu38g7ei7vw/V260B1-L11.rar Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 din pacate eu am revizia C1 ,nu am unde face masuratori pe drivere,nu sunt acele puncte de masura. sunt doar trasee ...microscopice. Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 (editat) Asta ar trebui sa fie. confirm, asta este procedura de reparatie pentru V260 B1-L11 rev.C1 Editat Februarie 16, 2016 de ovy83 Link spre comentariu
son Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Buna seara ,rog pe cei care au ptr. panel V260B1-L11 REVC2 punctele de masura ptr. reparare , am observat ca difera fata de REVC1.....MULTUMESC ANTICIPAT...O SEARA BUNA SI BAFTA LA REPARAT.. apropo imaginea are zic eu , culorile inversate (sau negativa , banuiesc ) Editat Octombrie 25, 2016 de son Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum