Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme instalare windows xp

Vizitator iosifff

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

8

• cristian_draghiescu

1

• florinellll

1

Top autori în acest subiect

Vizitator tukulie

nu-ti pot spune site`u ca nu ma lasa administratorii, insa iti dau ce iti trebuie sa il downloadezi singur. are 1gb dar mi se pare ca sunt 2 imagini .ios. cu micro xp si tiny xp. numai stiu sigur.

Link spre comentariu
Vizitator iosifff

nu-ti pot spune site`u ca nu ma lasa administratorii, insa iti dau ce iti trebuie sa il downloadezi singur. are 1gb dar mi se pare ca sunt 2 imagini .ios. cu micro xp si tiny xp. numai stiu sigur.

ms,asta il aveam si eu la download...am cautat si micro xp, am gasit cateva..dar nu le vad setup.exe....
Link spre comentariu
Vizitator tukulie

ms,asta il aveam si eu la download...am cautat si micro xp, am gasit cateva..dar nu le vad setup.exe....
pentru ce iti trebuie executabil?? nu il ai .iso??
Link spre comentariu
Vizitator iosifff

sunt de acord cu tine..sunt 'imagini' format iso s.a dar knd le deschid cu daemonts tools sa vad 'imaginea' nu vad executabilul dupa care pleaca instalarea...

Link spre comentariu

Pentru al face cd-ul cu wind......va trebuie programul nero,dar daca are 1gb wind......atunci ar trebui sa-l bagati pe un dvd-u wind......dar problema este numai daca aveti dvs dvd-rom la laptop.Daca nu aveti dvd-rom la laptop,atunci a trebui sa va faceti un stick butabil cu wind....,dar si aici e o mica problema,adica daca va vede in bios la sectiunea boot stick-ul. Succes !!!

Link spre comentariu
Vizitator iosifff

nu are nicio legatura..in bios nu are ptr stick bootable,,,,,,toata faza ramane sa vad ce fac cu "micro xp"..chiar is curios sa vad ce va fi....am instalat win me dar,,,am nevoie de xp...iar cu dvd-ul nu se pune problema..rezolvarea pare a fi micro xp-ul....sau mai demult fusese win xp 911....aproopo de uunde pot downloada win 911 care stie?

Link spre comentariu
Vizitator tukulie

cad amandoua variantele.. si dvd cu wind si boot form usb..e veki rau modelu asta..@iosifff daca il descarci de unde ti-am dat eu aia nu se poate sa nu merga. eu il am pe un cd si de foarte multe ori l-am instalat. la inceput dupa ce :press any key" o sa iti apara un meniu unde ai de ales intre tiny xp. micro xp "umblate" sau "neumblate"..

Link spre comentariu

Eu am un XP modificat ,de 180mb are scos tot din el(unul normal are peste 600mb)insa nu il vei putea folosi.Chiar si asta dupa instalare consuma 80mb din ram.Laptopul ala nu il vei putea folosi nici pentru navigat pe net "pe pariu" ca tot voiai sa faci pariu.

Link spre comentariu

Eu cred ca si daca ati reusi pana la urma sa-l instalati wind.....xp,eu cred ca ati sta numai cu laptopul mai mult blocari si numai cu fff multe restarturi la acest laptop.Daca vreti neaparat sa aveti wind........xp asta e treaba dvs,nu este treaba mea,dar eu v-am zis ce am avut de zis si cu asta cam am terminat pe acest topic. :daVa doresc mult succes si sa va ajute dumnezeu sa reusiti ce ati inceput !!! :101 :aplauze

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări