Vizitator iosifff Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Am un laptop mai vechi,avea win95 pe el..si mi l-a dat cineva sa ii bag xp-ul...toata faza e ca..dupa ce imi ia cd-ul cu xp botabil mi se blocheaza pe ecran albastru la xp la "setup is starting windows"..nu prea inteleg motivul..astept rasp! Editat de Madalina:nume subiect Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Hristos a inviat ! Laptopul acesta al dvs nu are si el vreo marca sau vreun model anume ???Astept ! Link spre comentariu
Vizitator iosifff Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 da..un ibm390=>233mghz,64 ram..un laptop slab.....mia dat o cunostiinta sa il fac....in mod normal i-as zice sa il aruncer..dar...fiindca a insistat atat sa il fac..am decis sa incerc sa vad cei cu el.... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Aoleu dvs vreti sa-i bagati wind....xp pe un laptop p1 la 233mhz ???Eu cred ca nu o sa reusiti asa experienta nici odata,wind.....care merge pe acest laptop sunt urmatoarele : wind...95,98 sau millenium atat,alte wind....nu o sa mearga pe acest laptop. Succes !!! Link spre comentariu
Vizitator iosifff Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 ))si daca reusesc,ce imi dati?)stiu prea bine ce windows-uri ar merge...chiar milenium ar merge,dar greori fiindca e jaf laptopul,am putina experienta in acest domeniu..dar..raspunde la intrebare,,,de ce se blocheaza xp-ul la "setup is starting windows"? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 ))de ce se blocheaza xp-ul la "setup is starting windows"?Din mai multe motive 1 : procesorul mic,2 : ramul mic,3 placa video mica,hdd-ul mic, deci ce sa mai este p 1.Mai vreti mai multe detalii? Link spre comentariu
Vizitator iosifff Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 ok...dar la un p.IV?care ar putea fi motivul? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 ok...dar la un p.IV?care ar putea fi motivul?La un p4 nu ar fi nici un motiv ar trebui sa mearga fara probleme,dar numai daca nu cumva are ceva bube si acel pc-u sau laptop.Succes !!! Link spre comentariu
Vizitator iosifff Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 ms mult pt info...enjoy! Link spre comentariu
Vizitator tukulie Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 in legatura cu laptopu...cerintele minime pt xp?? microsoft zice ca 233mhz cu 64 merg dar recomanda 300mhz la 128ram. sfatul meu ar fi sa ii tragi un xp daca tot vrea omu, dar tragei unu care sa pape putine resurse;) incearca cu un tiny xp sau micro xp.in legatura cu p4.. se blocheaza la fel la start up sau are alta problema?? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Da asa e,dar nu stiu daca se merita sa bage bani intr-un p1,pentru ca tot p1 ramane,numai ca se face putin mai bun . Acum treaba domnului iosifff face ce doreste el,dar eu unul nu asi baga bani intr-un laptop p1. Link spre comentariu
Vizitator tukulie Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Da asa e,dar nu stiu daca se merita sa bage bani intr-un p1,pentru ca tot p1 ramane,numai ca se face putin mai bun . Acum treaba domnului iosifff face ce doreste el,dar eu unul nu asi baga bani intr-un laptop p1. corect! p1 acela ar fi trebuit de mult timp uitat in pod. in ziua de azi sunt sisteme cu cpu de 15x mai rapide..ma rog, cum spuneam cel mai bine ar trebui sa ii bage un xp tiny. nu mananca multe resurse si cred ca este foarte bun pt cei 233mzh / 64mb ram. de aceea se si blocheaza la start up. "mananca mult" Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 mi se blocheaza pe ecran albastru la xp la "setup is starting windows"Nu se blochează, doar... gândeşte ! Trebuie să aşteptaţi 15-20 de minute, iar instalarea XP pe acea configuraţieva dura 80-90 de minute ! În final nu se va putea rula mare lucru pe acel laptop, chiar optimizând sistemulde operare pentru consumarea a câtor mai puţine resurse. Mă refer la un XPoriginal, nu la unul piratat. La acel sistem s-ar preta un Win 98SE, care oferă şiun bun suport USB, asta bineînţeles în cazul în care laptopul dvs. posedă aşa ceva.Dacă nu, lăsaţi-l cu Win 95, sau încercaţi un Linux. Link spre comentariu
Vizitator iosifff Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Da asa e,dar nu stiu daca se merita sa bage bani intr-un p1,pentru ca tot p1 ramane,numai ca se face putin mai bun . Acum treaba domnului iosifff face ce doreste el,dar eu unul nu asi baga bani intr-un laptop p1. nu bag niciun ban eu personal eu doar incerc sa il 'rezolv' 'restu nu ma intereseaza.... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 nu bag niciun ban eu personal eu doar incerc sa il 'rezolv' 'restu nu ma intereseaza....Incercati pentru ca incercarile nu sunt pe bani. Va dorim mult succes !!! Asteptam vesti bune de la dvs !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate