Vizitator GodsOtherHand Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Salut.recent am gasit boxele lu tata de cand era de varsta mea (20 d ani) si eram curios cum merg..negasind nimic care sa se potriveasca cu mufa veche a acelor boxe, am taiat firu si am pus o mufa de la niste casti vechi, si lam conectat la un casetofon (unde sa auzit ok),iar apoi la comp(aici abia se auzea..).boxele sunt Diva,si nu sunt alimentate (putere 15VA si impendanta de 4ohmi), asa ca vin cu urmatoarea intrebare: pot sa folosesc niste boxe slabe de calculator pe post de amplificator pentru boxele mele?Adik sa iau totul inafara de boxele propriuzise si sa le mut in cutia boxelor vechi?am atasat poze cu boxele lu tata (aia de lemn) si boxele donor Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Merge desigur sa faci ce ai spus tu dar nu o sa se auda nici la jumate din puterea lor totala......este un amplificator mic .....iti trebuia un electromures 2x15 ca amplificator ! Link spre comentariu
Vizitator GodsOtherHand Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 dar daca conectez ambele fire la o boxa, ajuta?ah, si cum pot sami dau seama cum conectez firele? care e +si care e - ?sti cumva cam cat costa acel amplificator de care ziceai? si unde as putea gasi? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 este tot un amplificator vechi ....cauta si tu pe google ....este tot romanesc ca si boxele tale .....! nu stiu cum e cu firele daca nu vad niste poze ,cum le desfaci de la difuzoarele boxelor de pc pe lui la boxele separate si le izolezi Link spre comentariu
Vizitator GodsOtherHand Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 ok. Multumesc mult! Link spre comentariu
Vizitator -Bogdan- Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Nu te sfatuiesc sa faci treaba aia cu amplificatorul de la boxe de calculator, majoritatea amplifica prea putin, calitatea sunetului este proasta si mai si bazaie multe dintre ele. Ai putea sa incerci cu o combina sau ceva de genul. Link spre comentariu
Luca Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 @GodsOtherHandTe complici inutil ca sa mai cumperi amplificator pt acele boxe, Nu o sa dea rezultate bune. Mai bine punele la loc de unde leai gasit si asculta la boxele de la calculator. Link spre comentariu
japan Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 este tot un amplificator vechi ....cauta si tu pe google ....este tot romanesc ca si boxele tale .....! nu stiu cum e cu firele daca nu vad niste poze ,cum le desfaci de la difuzoarele boxelor de pc pe lui la boxele separate si le izoleziBuna seara. Cum a spus si colegul este necesar un amplificator, iar mufa de la boxa veche se numeste 2 DIN ( pinul gros este minus iar pinul subtire plus ) Boxele de calculator au amplificarea prea mica pentru ce vrei tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum