Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri amplificator Onkyo A-8830

Vizitator bogdanbercu84

Postări Recomandate

Vizitator bogdanbercu84

Eu zic ca se pot cumpara si boxe ulterior....de ce trebuie intai boxele si apoi ampliful? :jytuiyu Apropo de boxe,am Bose Studiocraft care au mers cu ampliful ce s-a ars si pot sa spun ca sunt exceptionale ca sunet dar pentu ce vreau acum sunt mici ca putere(40w 8ohm).Viitoarele boxe vor fi tot de la Bose.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Apropo de boxe,am Bose Studiocraft care au mers cu ampliful ce s-a ars si pot sa spun ca sunt exceptionale ca sunet dar pentu ce vreau acum sunt mici ca putere(40w 8ohm).Viitoarele boxe vor fi tot de la Bose.

Bose :rade: Nu imi inspira deloc incredere astfel de boxe. nu au filtre in interior, iar suspensia este din burete ce se macina, + de asta sunt si foarte scumpe, De bani aia poti cumpara boxe serioase.http://desmond.imageshack.us/Himg80/scaled.php?server=80&filename=dsc01019fu8.jpg&res=landinghttp://desmond.imageshack.us/Himg215/scaled.php?server=215&filename=dsc01024ke5.jpg&res=landinghttp://desmond.imageshack.us/Himg215/scaled.php?server=215&filename=dsc01021ix7.jpg&res=landing
Link spre comentariu
Vizitator bogdanbercu84

Ti-au trecut prin mana asa ceva?Dupa parerea mea sunt printre cele mai bune boxe...

Modelul pe care il am eu are filtre si un sunet de exceptie. :ciuda:

Crede-ma nu am avut nici un fel de problema cu ele si chiar au fost utilizate intens!

Posted Image

Link spre comentariu

bose sunt boxe bune si are renume mondial in domeniul auto si in hi-fi , 5.1 etc. dar pe la noi este o firma mai putin cunoscuta dar sunt foarte rare ma refer la cele vintage nu stiu ce produc in zilele noastre sau daca mai produc ceva ............... burete care se macina se stie ca se practica si pe vremuri la unele boxe vintage si nu cred ca este un inpediment asa de important adica eu unul prefer sa se macine buretele decat diful respectiv sa aibe spl scazut si sa nu sune bine si nu neaparat burete si alte materiale care se macinau un exemplu clar ganditi-va la boxele unitra care erau niste boxe bune dar asta era moartea lor suspensia care in timp subliniez in timp trebuia inlocuita , la urma urmei aproape la toate difurile trebuie la un moment dat sa se schimbe suspensia fiind un accesoriu consumabil ................

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Cosmin2000

Salut! Am detinut pana acum doua amplificatoare de la Onkyo Integra A-8850 si A-8670. Ambele faceau parte din capetele de serii ale anilor 89-90, respectiv 92-96. Pot spune ca sunt aparate de care am fost foarte multumit o buna perioada de timp, circa 5-6 ani am mers pe 8850, iar de 2 ani pe 8670. Aparatele acestea doua sunt solid construite, cu piese de calitate, practic facute sa tina. Ca sunet cele doua se aseamana foarte mult, 8670-ul fiind mai fortos, avand un control mai bun pe boxe. In ceea ce priveste corectorul de ton, subscriu parerii ca acesta nu este punctul forte al celor doua amplificatoare, fiind cam soft corectiile... Totusi, puse pe niste boxe bune, in conjunctie cu o sursa de semnal de calitate, ambele amplificatoare sunt capabile sa reproduca muzica adevarata fara corectii de ton!!!Daca ar trebui sa-ti mai recomand ceva ti-as recomanda Luxman L2, L3, L4, L5, L10, L11 sau Kenwood KA-7x, 9X, KA-7100, aparate pe care, de-a lungul timpului am reusit sa le audiez.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator bogdanbercu84

Dupa o perioada cu probleme personale revin la subiect.Inca mai caut un amplificator bun si o pereche de boxe.Vreau parerea cunoscatorilor cu privire la Pionner A-717.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator john2008

Eu zic sa nu mai generalizati prin prisma unuia sau a doua modele avute care poate nici nu mai erau in parametrii .

Ca sa faca 2 bani discutia propun sa povestim in ce conditii am ascultat amplificatoarele (cel mai important !!!!) ,pe ce genuri de muzica si sa incercam sa descriem ce ne-a placut sau nu in materie de sunet si nu pareri de genu "e prost/bun".

Foarte bun comentul tau, ar fi bine sa-l ia ca exemplu f.multi useri de pe aici.

Link spre comentariu
Vizitator john2008

Incercati sa povestiti din experienta voastra nu sa dati sfaturi.

In realitate sunt foarte multe firme care au facut amplificatoare reusite si ele se pot clasifica dupa tehnologie/buget/dorinta.

Cineva a scris ca Denon a folosit in productia lor piese ieftine...FALS SCRIS cauta pe net cateva manuale service sa vezi ce au bagat acolo si dupa aceea da-ti cu parerea.

Eu am avut o gramada de amplificatoare si boxe pe mana si pana la urma mi-am dat seama ca daca vrei sa ai un sistem audio bun in casa trebuie sa te gandesti inainte pana la ce nivel doresti sa ajungi,cati bani vrei sa investesti in el si daca la final vei fi satisfacut pe deplin.

Sistemul nu trebuie sa ti-l faci ca sa sperii toti vecinii, sa te lauzi la tot cartierul sau ca sa te dai un mare cunoscator in audiofilie.(aviz unora de pe aici)

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Cosmin2000

Denon a pus piese ieftine? Aiurea, cata relativitate in afirmatii, daca nu ai ascultat un Denon mai de Daomne ajuta, nu trebuie sa generalizezi... Normal ca si Denon face niste tigai bune de dat pe scari, in noua era a globalizarii si compromisurilor, dar de aici pana la caracteriza un brand prin produsele proaste care, de regula, apar pe la noi prin brate e cale lunga... Nu pupam noi Denon d-ala bun, ala e pentru japonezi!Sunt modele cu sunet si lucratura de Acuphase de la Denon, deci nu mai debiati aici prostii! Parol!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator bogdanbercu84

Salutare la toata lumea!In sfarsit am reusit sa imi iau statie.Dupa multe cautari,auditii si un buget cu mult scazut fata de cel initial,acum sunt fericitul posesor al unui Pionner A-449.Arata destul de bine,nu are zgarieturi si cel mai important nu a fost umblat la el.Azi l-am facut tot bucati deoarece erain el o mizerie de nedescris,un fel de praf lipicios pe care l-am indepartat cu multe,multe bete de urechi inmuiate in alcool izopropilic si desigur rabdare!Am schimbat si pasta termoconductoare de la finali si acum e ca nou! :freaza: Dupa cateva ore de auditie ma declar total multumit de achizitie,dar un detaliu tehnic ma pune la idei...Se incalzesc destul de tare prefinalii.Este normal?Nu sunt dotati cu radiatoare si m-am gandit sa le pun eu.Ce parere aveti,este ok?Si o alta problema este ce boxe imi recomandati?Vreau sa scot ce e mai bun din acest amplif cu niste boxe de calitate. icon_jook

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări