Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Temperaturi sistem

Vlad Mihai

Postări Recomandate

Buna seara. ce ziceti de temperaturile astea:hard:35 grade Celsiusplaca video: 58 grade Celsiusprocesor 30 grade Celsiuschipset placa de baza 38 grade Celsius.Mentionez ca in camera sunt in jur de 30 de grade celsius( e cald al naibii). :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vlad Mihai

6

• raileanu florin

3

• FLORIN IORDACHE

2

• devdas_india

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

i-am bagat un cooler din ala de sursa mare :rade: au scazut cam cu 5-6 grade toate. I-am scos si capacul. Dar e cald al naibii in camera( stau la etajul 8) nu am plasa de tantari sau carabusi ca sa las larg geamul deschis :nebunrau:

Link spre comentariu

Hristos a inviat ! Aproape toate placile video nvidia geforce se incalzesc cam tare,am avut si eu una in pc-ul meu care ajungea si la 65-70 de grade,dar se bloca pc-ul meu la aceasta temperatura.Acum i-am luat o placa video Ati Radeon si nu mai am probleme cu pc-ul meu. :daDar la aceasta temperatura 58 de grade la placa video se blocheaza pc-ul,daca nu vi se blocheaza, atunci poate sa merga si asa nu este nici o problema . Astept raspunsul !!

Link spre comentariu

Nu recomand sa tii carcasa deschisa, mai ales daca zici ca i'ai mai pus niste coolere. O carcasa cu flux de aer corect merge mai rece cu panoul inchis decat cu el deschis, ca sa nu mai vorbim ca nu aduna atata praf. Daca ai minim 2 ventilatoare pe carcasa poti sa o inchizi linistit.

Link spre comentariu

De blocat pc nu mi se blocheaza dar imi sare in ochi care are 58 de grade si parca simt eu ca nu duce viata tocmai buna. Dar i-am implementat aseara un ventilator din ala mare din sursa de pc face ca avionul dar am urmatoarele temperaturi:-placa video 52-53 grade Celsius(nu urca mai mult de 54), in idlle scade la 49-50 grade Celsius-procesor 27 grade(este un amd sempron LE1100 careia i-am facut un mic overclocking de la 1.8 la 2.2 Ghz), pana aseara cu Cool and Quit activat aveam 30 grade Celsius, am dezactivat functia si acum sta in 27 de grade , dar oricum daca ii voi schimba pasta termoconductoare si la procesor si la chipseturi va fi mai bine.-hard 32 grade Celsius a urcat maxim la 34-chipset placa de baza 33 grade Celsius.Acum sunt multumit de aceste temperaturi, trebuie pe viitor sa mai reduc din banii care ii dau pe bere si sa imi cumpar niste pasta termoconductoare :freaza:

Link spre comentariu

Daca cumparati pasta termoconductoare sa luati pasta pe baza de argint,pentru ca este mai buna aceia,adica scade temperaturile cu vreo 4-5 grade,dar costa putin mai mult pasta aceasta care zis eu.Succes !!!

Link spre comentariu

asa este dar are dezavantajul ca este buna conducatoare de electricitate. Va multumesc pentru sfaturi si timpul acordat!

Link spre comentariu

Nu-mi par mari sau exagerate temperaturile.Daca in utilizare mai mare nu depasesc anumite limite e OK.La PC nu am fost prea atent insa la laptop am 47-50 si 55-59 la nVidia video,asta in utilizare normala,in ceva jocuri creste pe la vreo 70 cpu si maxim 80 video.Daca dezactivez controlul automat al temperaturilor in idle scad ceva insa in full load diferenta e mica.De curat e curat si la cateva luni beneficiaza de o curatare si schimbat pasta,folosesc Arctic Silver, deoarece Dell-urile astea cam aveau probleme cu placa video.Insa mie imi merge asa de aproape 3 ani.Temperaturile prezentate de tine se incadreaza in valorile normale sau acceptabile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări