onep Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 cine face si desface toata ziua are ce face, dar totul este sa ai ce face hahaha, nu ma asteptam sa im-i curga, mai ales ca le-am lipit la lupa, deci cu alte cuvinte nu recomand construirea unor cuti din placa cablaj daca trebuie folosite pentru lichide. http://www.youtube.com/watch?v=kC5_9FBQHsE chieltuiala ca chieltuiala, dar munca si timpu, noroc cu cei de la MIT ca, nu au nevoie decat sa dea un telefon si fara sa ii coste nimic, le vine tot material-ul care le trebuie, dar totusi au si ei o problema, da, problema este ca pina le vine ceea ce le trebuie, ei cercetatori obositi de at(i)ta munca fizica, adoarme in scaune apoi cind se trezesc deja uita pentru ce le trebuiau cutiile. Link spre comentariu
onep Postat Iunie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2012 Carcasa injectata se exclude. Exista placi din polistiren, ABS, plexiglas, PVC, etc. groase de 3 - 4 mm. Se taie reperele, se prelucreaza precis si se lipesc cu adezivi specifici. Iese ieftin si frumos. ,da d-le puriu, va cred ca se prelucreaza bine cuti-ile, poate la d-tra care aveti experienta, dar eu unul nu stiu nici cum sa combin cit mai exzact partea A cu partea B. Ce fac amestec asa dupe ochii hahaha, nu am facut niciodata asa ceva, am ceva teama sa nu stric placutele cele din plastic, pentru ca apoi, iar am de masurat la unghi de 90º si apoi de taiat alte 40 de placute din plastic (perfect la acelasi unchi de 90º).http://www.youtube.com/watch?v=yml-G8020r8Daca at-i avea timp sa mi-le faceti va-si cumpar materialele, vi lea-si trimete si evident ca va-si fi recunascator si pentru munca depusa, iar in luna August vin eu la Iasi si lea-si lua, nu-i problema, unde merg aproape 4000Km sa ajung in Romania, ce mai conteaza citeva sute de Km facuti pina la Iasi.Va Multumesc. Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 dle onep, habar n-aveti dle de lb. română! e el forum de electronică, dar nouă, ăstora care cât de cât scriem corect românește, ne e foarte greu să vă urmărim și să înțelegem ce vreți să spuneți! așadar, până la urmă e o chestiune de respect! toate cele bune! P.S.: am citit acest topic pt ca am si eu nevoie de cutie. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 (editat) dle onep, habar n-aveti dle de lb. română! e el forum de electronică, dar nouă, ăstora care cât de cât scriem corect românește, ne e foarte greu să vă urmărim și să înțelegem ce vreți să spuneți! așadar, până la urmă e o chestiune de respect! toate cele bune! P.S.: am citit acest topic pt ca am si eu nevoie de cutie. Referitor la limba romana "practicata" de colegu'@onep,parerea mea e ca-si bate joc de ea.Probabil ca la scoala a fost din ani in pasti. Gasesti la Met...ro,Se....ros,etc, cite vrei, de tipuri si dimensiunii diverse Editat Februarie 8, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 GEO,te referi la cutii din alea alimentare? nu ma incanta asa ceva....am nevoie de o cutie pentru o sursa de tensiune si e ceva sa zicem cat de cat oficial...ar fi aiurea sa ma prezint cu gamela.... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum