onep Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Buna ziua, Va rog daca stie cineva la noi in Tara, unde si daca se fac cutii de plastic la comanda in cantitati mai mici. Uitatzi si dumneavoastra, am de realizat un experiment si stau in loc pentru niste cutii. http://youtu.be/zl-bZcYX2_0 Da, mai sunt si unii romani, dintre cei care lucreaza in strainatate, care in timpul liber nu au stare si se dedica acestor tipuri de activitati, asta este, fiecare cu ce are in ADN. Va Multumesc. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 mai bine cautati cutii de PVC transparent....de uz "alimentar"...pe care sa le adaptati dvs. cu intrarile /iersiri conform dorintelor proiectului .....nu cred ca un producator de obiecte din mase plastice isi face matrite speciale pentru 30 buc. cat aveti dvs nevoie la proiect Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Depinde de cati bani sunteti dispus sa dati...se gasesc cutii specializate, cu aspect profesional, pe Str. Maica Domnului, la un pret cam marisor, dar permit realizarea unor aparate cu aspect industrial.Problema carcaselor la pret mic o avem cu totii. Link spre comentariu
onep Postat Aprilie 30, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2012 mai bine cautati cutii de PVC transparent....de uz "alimentar"...pe care sa le adaptati dvs. cu intrarile /iersiri conform dorintelor proiectului .....nu cred ca un producator de obiecte din mase plastice isi face matrite speciale pentru 30 buc. cat aveti dvs nevoie la proiectDa stiam ca, este dificil de gasit un producator pentru pretenti la comanda, mi se pare normal sa nu fie, pentru ca nimanui nu-i convine sa se incarca cu exzecutarea de mii si mil, de matrite pentru injectat plastic la pretentzia fiecaruia.Vad eu ce fac, ori am-i fac eu matritele mele si apoi o sa imi fie mai usor, ori im-i vine in cap alta metoda.Ocum, va multumusec mult pentru raspunsul promt si sfatul pe care sa-ar putea sa il adoptez, va voi spune ce varianta am abrogat.Pe curind. Link spre comentariu
onep Postat Aprilie 30, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Depinde de cati bani sunteti dispus sa dati...se gasesc cutii specializate, cu aspect profesional, pe Str. Maica Domnului, la un pret cam marisor, dar permit realizarea unor aparate cu aspect industrial.Problema carcaselor la pret mic o avem cu totii.acuma de ca eu dau, dar depinde si de cit or cere, ca sigur o sa ma socoteastca la matrite, ca pe mari afaceristi cu cutile de plastic. Link spre comentariu
onep Postat Mai 7, 2012 Autor Partajează Postat Mai 7, 2012 Posibil se mai lovesc si altzi de necesitatea unor cuti, la dimensiuni de negasit, eu mi-am rezolvat problema construind-ule din cablaj, inclusiv am putut adapta, si posibilitatea de a conecta furtun de mica dimensiune, este ceva de munca, dar acuma de, nu merge si popa si hotz. http://www.youtube.com/watch?v=840uIlESVnw Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Uitatzi hotzVă rog citiţi aici http://elforum.info/viewtopic.php?f=94&t=2390, în special 3.13 Link spre comentariu
onep Postat Mai 8, 2012 Autor Partajează Postat Mai 8, 2012 Bine, bine si "uitazi" cu ce incurca Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Este o firma din Bucuresti AGORA PLAST care fac organizatoare de plastic si diverse cutii. Ia legatura cu ei. Link spre comentariu
onep Postat Mai 8, 2012 Autor Partajează Postat Mai 8, 2012 iau legatura dar face la comanda, daca nu are matritza in stoc, asa daca ma pune sa platesc, si exzecutarea unei matritze, imaginativa cam la cat ajung pentru 100 de cuti, iar cutile astea sint numai pentru citeva experimente, care s-ar putea sa nu merga si atunci totul cu cuti cu tot ajunge la gunoi.Orcum va multumesc foarte mult pentru ajutor. Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 chiar dacă nu merg, nu are sens să le aruncați la gunoi!la urma urmei, sunt destul de greu de găsit, și oricum, cine are imaginație găsește ce să facă cu ele... Link spre comentariu
onep Postat Mai 8, 2012 Autor Partajează Postat Mai 8, 2012 Corect asa este ca, "cine are imaginatie gaseste ce sa faca cu ele" asa este, cu stima MifTy, stiam eu ca sintetzi plin de imaginatie, stima si respect. Va las, ma apuc si eu sa mai tai din placi pentru cuti Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 sintetzi Bine' date=' bine si "uitazi" cu ce incurca[/quote']Nu contează dacă încurcă sau nu. Aşa sunt regulile pe ElForum. Citeşte-le şi te rog ca de acum încolo să le respecţi. Mulţumesc pentru înţelegere şi spor la cutii. Link spre comentariu
onep Postat Mai 8, 2012 Autor Partajează Postat Mai 8, 2012 Nu conteaza miel sa iasa. Astea sint regulile, (si pe softpedia cum sint). Citestete-le (daca ai timp de citit ditamai epistola), ......Trebuie sa inteleg pentru ca normal, unde-i lege nui tocmeala, cat despre sporul la cutii, totul este sa dai din maini drep pe linie.aaa, Z-ul, pus de duoe T incalca regurile.Dar daca scrieam (sa dea benga in ele de cuti, nu am de unde sa le iau). Incalcam vre-o regula?Raspundeti-mi si am sa promit ca de acum incolo o sa le respect cu strictete, (la strictete, cum fac pentru ca vine virgula pusa sub ultimul t, iar eu pe tastatura nu am, si se intelege stric-tete care face uz de regionalismul tetea.Scuzatima dar va legati de niste maruntisuri care nu le vad inconvenientul sau utilitatea.Cu uni dintre moderatori in softpedia ma certam pe alte criteri. aici intru in polemica pe alte criteri, pe forumuri Spañole, Germane, Englezesti de asa ceva nu se leaga nimeni, aaa da pe forumuri-le de literatura referitoare la ei acolo, probabil se leaga, pe teme de corectie, gramatical, literar expresiv, si ce o mai fi la temele respective. Link spre comentariu
puriu Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Carcasa injectata se exclude. Exista placi din polistiren, ABS, plexiglas, PVC, etc. groase de 3 - 4 mm. Se taie reperele, se prelucreaza precis si se lipesc cu adezivi specifici. Iese ieftin si frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum