Vizitator buciutaandrei Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Salut. Am nevoie de un potentiometru de 10kOhm de acest tip http://www.top-up.com.tw/ezfiles/top-up ... BF-D-S.jpg M-am plimbat prin Cluj si nu am gasit si nici pe net nu am prea avut noroc. Stie careva un site, romanesc de preferinta, de pe care as putea cumpara asa ceva? Multumesc. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Din poza pare a fi potentiometru ''digital''!?!?! Asa este sau nu?!?! De gasit trebuie sa gasiti pe la vreun service audio-video ,chiar second-hand ,de la vreun cass/cd auto scos din uz!!!!Daca are 10kohm,atunci ....poate nu este ce am spus mai sus!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Salut , ceva dimensiuni se pot da? Link spre comentariu
Vizitator buciutaandrei Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Sincer, nu stiu daca e sau nu digital. Dar sigur are 10kOhm, asa scrie pe el.La ce dimensiuni te referi? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 La ce dimensiuni te referi?... aici , in nici un caz 90 / 60 /90 lungimea corpului potentiometrului , latimea corpului , inaltimea corpului , numarul de pini --- 3 , pentru mono , 6 sau mai multi pentru stereo --- , diametrul axului , lungimea axului , tipul de variatie --- lin , log ,exp --- , cite grade are cursa utila , cu intrerupator sau fara , cu biluta-gen-comutator-inside sau fara ...? asa se cere un potentiometru , nu altfel...!daca scrie pe el ca are 10kohmi , atunci este clar un potentiometru clasic , analogic...! Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Cred că ar fi mai simplu să spui din ce aparat provine. Link spre comentariu
Vizitator buciutaandrei Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Provine dintr-un procesor de efecte pentru chitara, are functia de a modifica parametrii la equaliser. Pe el tot ce apare scris e B10K, deci e liniar de 10 kOhmi, cred. Dimensiunile sunt de 10x12 si inaltime de 22 de mm. Alte detalii, sincer, nu stiu sa va mai dau. Eventual spuneti-mi un site unde gasesc mai multe si apoi iau eu ceva si poate nimeresc ) Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 in marea majoritate a cazurilor , fabricantul acestor potentiometre este firma alps japonia...! daca atunci cind invirtiti de buton , obtineti o variatie lina , continua , fara salturi , atunci exista oarece sperante de a gasi asa ceva , pe undeva ...ma refer la componenta nou- nouta , nu sh ...!daca atunci cind invirtiti de buton , obtineti o variatie in salturi , asemanatoare unui comutator rotativ cu n pozitii , atunci nu veti gasi in nici un magazin de componente electronice asa ceva , indiferent daca este magazin real sau virtual...! este un potentiometru absolut special , construit la comanda , care contine o biluta plus un arc , in afara de traseul rezistiv clasic ...! singurul loc unde ati putea avea sanse sa pescuiti asa ceva --- repet nou- nout --- este reprezentanta produsului respectiv... Link spre comentariu
Vizitator buciutaandrei Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Cand invart am o variatie liniara, dar si asa nu am prea gasit pe internet si as vrea sa imi dati un site unde sa gasesc. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Vezi la Farnell, e chiar banerul de sus. Link spre comentariu
Vizitator buciutaandrei Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Nu gasesc nici acolo si am vazut si asa ca e super-scump transportul mai ales ca eu am nevoie de maxim 5. Oare nu as putea sa il inlocuiesc cu ceva? Eventual sa ma directionati spre un electronist bunicel de prin Cluj, sa las pedala la el sa imi faca ceva cu ea... Link spre comentariu
ratza Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Ia legătura cu mişa sau cu Sharky. Cel mai bine ar fi dacă te poţi duce cu potenţiometrul.memberlist.php?mode=viewprofile&u=7306memberlist.php?mode=viewprofile&u=1600 Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 De ce ai deschis un alt topic pe acelasi subiect? De ce nu ai continuat sa postezi aici, unde este un topic deschis de tine cu trei zile in urma?viewtopic.php?f=66&t=109483 Link spre comentariu
Postări Recomandate