Vizitator DJ_tymy Postat Mai 3, 2005 Partajează Postat Mai 3, 2005 intradevar buba este la aparat am facut scurt si imi indica 0.4 ohm Link spre comentariu
cristimm Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 Intrebare: la link-ul de mai jos ce parametrii sunt cei pentru calcularea unui circuit zobel? http://www.mhsoft.nl/spk_calc.asp Cine este Re = ? Cine este Le = ? Sunt chiar rezistenta si inductanta difuzorului? Link spre comentariu
Vale Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 DARe-rezistenta electrica(in cc) a bobineiLe-inductanta bobinei Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 baieti sa nu uitati un lucru daca vreti calitate folositi filtre pasive cel mult pana la 100w,pt.ca la puteri mai mari cresc foarte mult distorsiunile.Daca vreti calitate folositi crossover-re(filtru activ).hmm... si pt 2 boxe full-range cu woofer de 350W rms... ce filtre ar trebui??? Link spre comentariu
C0B Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 Pai nu ti-a spus ?Filtre active. Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 poi shi?! pot folosi filtre active decat cu un amplif?! :? 2 x 270W / 8ohmi Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 Pai nu ti-a spus ? Filtre active. pt boxe pe 3 cai formate din HP-18W + HP-10W (sau HP-12W) + PHT-408 nu ai cum sa folosesti filtre active :? boxele vor fi atacate cu cate un IPA400 si singura posibilitate sunt filtrele pasive :wink: informatiile le am de la dreadboy Link spre comentariu
C0B Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 Pai nu ti-a spus ? Filtre active. pt boxe pe 3 cai formate din HP-18W + HP-10W (sau HP-12W) + PHT-408 nu ai cum sa folosesti filtre active :? informatiile le am de la dreadboy Pai nu pot fi folosite din ce cauza ? lipsa eteje amplificare sau ? In fine filtre pasive au la senia...3 cai - 1 bulo...tin pana al 600W max Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 In fine filtre pasive au la senia...3 cai - 1 bulo...tin pana al 600W maxFiltre de toata jena alea de la Senia :lol: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 Pai nu pot fi folosite din ce cauza ? lipsa eteje amplificare sau ?cam asa ceva :wink: Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 poi da.. :oops: :oops: :oops: etajul de amplificare... n-am chef sa mai dau bani pe inca doua amplif`uri stereo! deja am o ditamai investitzia de facut, pt varsta mea! 8) Link spre comentariu
kinderu56 Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 salut are cineva modelul acesta de filtru ? ce parere are despre el? si daca aveti schema cu valorile originale de unde a fost copiat,schema electronica o am, am valoarea condensatoarelor si a rezistentei dar nu am valorile bobinelor si am cautat prin magazine si am gasit pentru acelasi filtru valori diferite si la condesatori si la bobine,filtrul este produs de ROMYDESIGN din constanta.poate ma puteti ajuta.multumesc http://buy.mikado.ro/product_info.php?products_id=4718 Link spre comentariu
djlove Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Odata ce vad ca tu ai condensatoare electrolitice acolo.... Mai bine nu iti mai bati capul cu ele ca oricum sunt vai si amar.Construieste unele de la zero.Succes. Link spre comentariu
baga Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Asa zic si eu ca djlove.Nu exista filtru bun care sa mearga si pe 4 si pe 8 ohmi. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 de ce sa fac altu de la zero cand a putea sa aflu care ar fi valorile originale ale condesatorilor si sai inlocuiesc cu uni de calitate nepolarizati Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum