Vizitator Vasile Postat Martie 18, 2004 Partajează Postat Martie 18, 2004 Foarte simpluPentru bas si inalte faci ca in pagina aia si pentru medii faci filtru "trece banda" :wink: Link spre comentariu
Vizitator codebutcher Postat Martie 18, 2004 Partajează Postat Martie 18, 2004 Daca va intereseaza, am facut odata un program care calculeaza dimensiunile optime ale unei bobine, pentru o anumita inducatanta, astfel incit sa intre lungime minima de sirma, iar rezistenta sa fie si ea minma :)Il trimit daca vreti. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 18, 2004 Partajează Postat Martie 18, 2004 Trimite-l la mine daca este sub 500K (marimea fisierului) si-l pun pe site pentru toata lumea :wink: Link spre comentariu
Vizitator codebutcher Postat Martie 18, 2004 Partajează Postat Martie 18, 2004 Il trimit miine, trebuie sa-l aduc de acasa. Link spre comentariu
Vizitator silviusana Postat Martie 18, 2004 Partajează Postat Martie 18, 2004 cool Link spre comentariu
andreime Postat Martie 18, 2004 Partajează Postat Martie 18, 2004 yeee!!!! :Dcare e filtru trece banda? :oops: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 18, 2004 Partajează Postat Martie 18, 2004 Filtru trece banda este combinatia din filtru trece-sus si filtru trece-jos :lol: Link spre comentariu
andreime Postat Martie 18, 2004 Partajează Postat Martie 18, 2004 mai exact?come on acest subject e un tutorial...pleeeease Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 18, 2004 Partajează Postat Martie 18, 2004 Uite in pagina aia ai si filtru pe 3 cai :lol: o sa vezi tu care-i filtru pentru medii :wink: http://www.lalena.com/audio/faq/xover/ :arrow: Link spre comentariu
andreime Postat Martie 19, 2004 Partajează Postat Martie 19, 2004 thanks! m-am lamurit si apucat de treaba... Link spre comentariu
moska2003 Postat August 22, 2004 Partajează Postat August 22, 2004 Vreau sa calculez un filtru pt. joase Ordinul 2 (12db/octave).Am observat ca daca schimb tipul de filtru Linkwitz-RileyButterworth sau Besselse obtin alte valori pt inductanta bobinei si capacitateCare e diferenta intre Linkwitz-Riley, Butterworth si Bessel ? Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat August 22, 2004 Partajează Postat August 22, 2004 Dar bobine gata facute si masurate nu exista?ca eu nu am gasit... Link spre comentariu
Vizitator Robin_SA Postat Decembrie 19, 2004 Partajează Postat Decembrie 19, 2004 In legatura cu filtrele pe 3 cai si 12 octave. Nu am reusit sa gasesc un programel care sa imi calculeze pentru toate trei dif. Am tot cautat pe forumul asta si tot ce gasesc e multa informatie dar despre filtrele pe 2 cai. Initial am incercat sa cumpar da ce am gasit au preturi destul de mari si mai sunt facute si condensatoare electrolitice. am studia si link-ul de mai jos dar tot nu sunt lamurit. Mai am si un mic incovenient, woofer e pe 4ohmi, la fel si tweterul dat dif de medii e pe 8 ohm. http://www.lalena.com/audio/faq/xover/ Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 19, 2004 Partajează Postat Decembrie 19, 2004 am sa bag si un program pentru 3 cai pe pagina aia, putinica rabdare... :wink: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 19, 2004 Partajează Postat Decembrie 19, 2004 Dar bobine gata facute si masurate nu exista?ca eu nu am gasit...sunt la http://www.visaton.ro :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum