H Robert Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Are cineva revistele Practical Wireless in format electronic? sau daca stie cineva de unde pot sa descarc numerele revistei Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Si eu caut de mult Practical Wireless si / sau QST , Radiotehnika etc. in format electronic.... Link spre comentariu
BodoRF Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Hpavictor te pot ajuta eu.Maine iti trimit o lista cu ce am, apoi vedem cum poti intra in posesia documentatiei. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
BodoRF Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Da-mi un mp cu adresa postala daca te intereseaza ceva din lista de mai jos. Link spre comentariu
H Robert Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 Poti sa iti faci cont aici http://www.adrive.com/ si poti incarca pana la 50 de gb,daca ai timp si poti sa incarci revistele si poti sa dai parola userului care vrea sa le descarce, ca sa nu fie la gramada primul care a anuntat ca vrea revistele sa ii fie trimisa parola si contul si dupa aceea dupa ce isi termina treaba sa fie trrimis parola contu la urmatorul user doritor astfel ar fi toata lumea multumita, doar daca esti de acord. Link spre comentariu
BodoRF Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Este o idee buna.De maine o sa incep sa le urc.Sunt reviste, carti foarte bune pentru amatori, este pacat sa le tin doar pentru mine. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Exista un link , ceva ?Știu ca este de munca , dar sunt curios sa vad cat mai repede revistele si cărțile in format electronic ... Așteptam noutati ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Exista un link , ceva ?Știu ca este de munca , dar sunt curios sa vad cat mai repede revistele si cărțile in format electronic ... Așteptam noutati !Poate totuși..... Link spre comentariu
BodoRF Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Mai am de urcat, se lucreaza Link spre comentariu
gabimix Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Vedeti in sectiunea "utilities/d..." de la: http://www.qsl.net/ct2fzi/ Sunt chestii interesante. 73 Link spre comentariu
gabimix Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Mai am de urcat, se lucreaza Nu ai transpirat de atata "lucrat"? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Daca BodoRF munceste sa ne puna la dispozitie ceva documentatie, este optiunea lui. Nu trebuie luat in balon pentru asta. Poate unii traiesc in lumea reala si mai au si alte treburi de facut (cum ar fi asigurarea existentei de zi cu zi).Oricum, multumesc pentru link gabimix, este foarte interesant.O zi buna tuturor. Link spre comentariu
BodoRF Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Am terminat de ieri uploadul.Desi conexiunea este de calitate viteza la upload catre acest server este mica.Posibil sa fie limitata pentru varianta unui cont free.Si timpul disponibil incepe sa fie din ce in ce mai scurt... Il asteptam pe hpavictor sa termine, apoi urmatorul si tot asa.Posibil sa dureze pentru ca avea ceva probleme. 73! Link spre comentariu
H Robert Postat Mai 10, 2012 Autor Partajează Postat Mai 10, 2012 Dupa ce termina hpavictor vreau eu sa ma uit printre materiale,multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum