Vizitator fanyice Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 salut. sunt nou pe forum. miam luat si eu un kit 2x500 made in china. defapt el are 8 finali 2sk2223 . vreau sa ii schimb finalii cu unii mai buni . se poate? eu il alimentez cu un traf de 2x30 de vreo 600W. vreau sa ii schimb si puntea redresoare si filtrajul. radiator iam pus unul sanatos , nu se mai incalzeste. Link spre comentariu
Vizitator fanyice Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 scuze pt dublu post. daca e nevoie de alimentare mai mare nu se pune problema. am si 2x35 si 3x40 si 2x50si 2x60 dar nu cred ca ajung la 2x60:)) Link spre comentariu
__farad__ Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Din punct de vedere al alimentării la amplificatoarele audio trebuie ţinut cont de două aspecte: tensiune, care trebuie să fie cea recomandată de cel ce a proiectat schema pt puterea nominală, şi puterea. În cazul tău 2x500w=1000w. Iar sursa spui că are vreo600W. Ca să obţii puterea de 1000W ar trebui să foloseşti o sursă de cel puţin 1600W, asta presupunînd că ampliful acela are un randament de cel puţin 60-62%. La astfel de puteri se recomandă surse separate pe fiecare canal de amplificare. Sau cel puţin punţi şi conzi de filtraj separaţi. Link spre comentariu
Vizitator fanyice Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Din punct de vedere al alimentării la amplificatoarele audio trebuie ţinut cont de două aspecte: tensiune, care trebuie să fie cea recomandată de cel ce a proiectat schema pt puterea nominală, şi puterea. În cazul tău 2x500w=1000w. Iar sursa spui că are vreo600W. Ca să obţii puterea de 1000W ar trebui să foloseşti o sursă de cel puţin 1600W, asta presupunînd că ampliful acela are un randament de cel puţin 60-62%. La astfel de puteri se recomandă surse separate pe fiecare canal de amplificare. Sau cel puţin punţi şi conzi de filtraj separaţi.multumesc de raspuns. dar aici nu vorbim de 1000W reali. e doar ambalajul:)) puterea e undeva un 2x100 la 4ohm si cam 60 la 8 ohm. si as vrea daca se poate sa ajung undeva la 200w pe canal la 4 ohm...prin a schimba finalii , puntea redresoare si filtrarea.. si asta e problema, nu stiu ce finali se potrivesc sa ii pun sa urc cu puterea mai sus. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Ar trebui urcată alimentarea la minim +/-50Vcc, dar nu cred să reziste componentele de pe placă. Link spre comentariu
Vizitator fanyice Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 multumesc de raspunsuri . pana la urma am vandut amplificatorul si mi-am luat un pioneer sa508, si imi ajunge, se aude clar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum