Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Detalii tranzistor BC647

Vizitator Angel

Postări Recomandate

Vizitator Angel

Salutare prieteni ...Vreau sa stiu detalii despre BC647,este un trz pilot la un amplificator de 500W si este ars complect ,as dori sa aflu detalii despre acest tranzistor ca sa stiu ce inlocuitor sai pun....Va multumesc...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• quinn

1

• misuraelectronic

1

• Toni Marginean

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

@ dl quinn...!va recomand calduros sa nu mai preluati cu copy / paste absolut orice timpenie publicata pe net...! ideal ar fi sa si verificati continutul informatiei tehnice la care faceti referire...! daca ati fi avut rabdarea sa si frunzariti un pic acel data-sheet , ati fi vazut ca este o simpla eroare de editare a link-ului...! nu exista nicaieri in acel data-sheet nici o relatie despre acel asa zis bc647...!@ dl angel...!eu zic sa va mai uitati inca o data cu maaaare bagare de seama la piesa respectiva , pentru ca BC647 INCA NU S-A INVENTAT PE ACEASTA PLANETA...! parerea mea sincera este ca ...1-- ori este vorba despre bc547 si n-ati fost dvs atent...asta daca avem capsula to922-- ori este vorba despre bc847 , daca avem una dintre cele 4 tipuri de capsule smd sub care se fabrica in prezent3-- daca scrie mare si citet bc647 pe acea piesa , atunci aflati ca ea nu este decit o inventie jalnica a tovarasilor chinezi cu ochii mici si oblici...! nici un fabricant MBR serios din lumea aceasta nu are in portofoliu asa o porcarie ...!cel mai intelept ar fi sa postati dvs o poza lizibila a piesei respective , ca poate asa ne vine vreo idee la careva dintre noi si putem sa va ajutam... :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări