devdas_india Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 salut deci am un laptop care nu mai mai are mufa de la semnalul video ,care duce la dysp asa ca sunt nevoit sa folosesc un monitor externt pt a folosi laptoputotusi mam gandit da nu cumva se poate ,conectea dysplayul la mufa vga ,,sper sa nu par destul de tampit cu intrebarea asta , Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 mai simplu iei un cablu lvds .....acel cablu care merge din placa de baza la display am eu asa ceva ....si ai rezolvat problema ! Link spre comentariu
devdas_india Postat Aprilie 29, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2012 nu am ce face cu cablu ala eu nu mai am mufa pe placa de baza sa dezlipit ,de tot ,am fost la service si nu se complica nimeni Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 aaa scuze nu am inteles.....eu am inteles ca nu ai cablu acela ..! Link spre comentariu
devdas_india Postat Aprilie 29, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2012 nui nimic Link spre comentariu
devdas_india Postat Aprilie 30, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2012 nu stie nimeni Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 ... stai să pricep: vorbești de cablul panglică dintre placa video din lap și ecranul LCD???și la service nu vrea nimeni să-ți lipească altă mufă???atunci mai bine fă un post la ”servicii” cu trimitere către topicul ăsta, cu puțină baftă se găsește careva care să aibă mufă, timp, și stație de lipit bună să ți-o lipească...destul de sigur o să te coste ceva, dar măcar faci o treabă.în altă ordine de idei, dacă ai chef să faci totuși chestia cu conectarea între vga outul lapului și panglica LCD-ului, uită-te pe-aici: viewtopic.php?f=14&t=29423 Link spre comentariu
devdas_india Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 EHA MULTA DE MUNCA mai bine renunt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum