Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cb zodiac m5034

Vizitator geoland

Postări Recomandate

Vizitator geoland

buna dimineata,am o statie cb de 5 watt zodiac m5034 si antena midland ml 145 talpa magneticala aceasta statie microfonul este dus unul nou mar ajunge 15 euro (MICROFONO DMC-507 LAFAYETTE)dupa voi se merita sa cumpar microfon si sa o folosesc???antena a fost cumparata noua ,am imprumutata la un amic care din greseala a agatat firul la o distanta de 30 cm de cb,dupa voi ar mai fi buna????am gasit kit cb 4 watt plus antena de 30 cm,dupa voi e mai buna (model intek)ca zodiac????ms anticipat de pareri sau sfaturi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Teoretic tu scrii din Italia, dupa stiinta mea piata CB in Italia este mult mai activa decat cea din alte tari vecine, asa incat cu siguranta ai putea gasi un microfon dinamic de CB second, nu este obligatoriu sa fie cel "original" (oricum "made in china. Cablul se schimba cu altul de aceeasi lungime. In rest, privind rentabilitatea economica, tu trebuie sa-ti faci calculele.

Link spre comentariu
Vizitator geoland
Teoretic tu scrii din Italia, dupa stiinta mea piata CB in Italia este mult mai activa decat cea din alte tari vecine, asa incat cu siguranta ai putea gasi un microfon dinamic de CB second, nu este obligatoriu sa fie cel "original" (oricum "made in china. Cablul se schimba cu altul de aceeasi lungime. In rest, privind rentabilitatea economica, tu trebuie sa-ti faci calculele.[/q

sunt indecis sa cumpar microfon la acest cb sau sa cumpar cb midland 48 4 watt

http://www.ebay.it/itm/CB-MIDLAND-ALAN- ... 231acc34e0 dupa voi pretul e bun,se merita bani?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări