Vizitator -Bogdan- Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Salutare!Am o problema de rezolvat si caut idei :)Am doua boxe facute de mine - 2 cai, woofer 25cm si inalte goarna dreptungiulara, dimensiuni exterioare ale boxelor ~800x330x290mm.Ele sunt din PAL nemelaminat si vreau sa le acopar, dar problema este ca nu vreau sa le mochetez pentru ca nu se gaseste mocheta neagra neagra - ce se gaseste prin comert ca negru este prectic un gri inchis - cu ce as putea sa le fac? Ideea este ca le vreau negru mat (vinil, pal melaminat negru si alte matereiale care reflecta lumina ies din discutie) si as vrea ca acoperirea sa includa si tubul de bas reflex, deci, ar trebui sa fie si un material prin care sa treaca aerul relativ lejer.Stiu ca sunt multe boxe la care se pune un fel de plasa textila - boxe de combina, unele boxe de podea, sisteme 5.1 - care acopera difuzoarele, deci ar trebui sa fie bune, dar nu stiu pe unde se gaseste asa material, si nici daca este scump, pentru ca evident nu vreau sa dau 200 de lei, ca sa acopar boxele :)Sunt deschis si la idei noi, fata de panza aceea despre care vorbeam.A, si totodata, cu ce/cum sa lipesc materialele - in ideea ca daca este vreo panza, la care daca este lipita cu prenandez, acolo unde este prenandez-ul ia forma lipiciului si privita atent se vede, trebuie facut altfel - daca tot fac, macar sa fac calumea.Nu stiu daca apare, dar sunt din Bucuresti. Link spre comentariu
AlpHso Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 O varianta ar fi sa le tragi un chit pt. lemn, le finisizi cu glaspapir, dupa care aplici o vopsea mata in mai multe straturi. Cu panza e mai greu, nu ai sanse prea mari sa arate bine cu ea, iti iese adezivul prin tesatura, se cunosc imbinaturile s.a.m.d.Orice ai alege, tot trebuie un anumit buget + munca. Link spre comentariu
Noobsound Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 sau le finisezi cat poti de bine si aplici un autocolant de care vrei tu, negru mat, roz , violet Link spre comentariu
djlove Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Gasesti mocheta neagra pentru boxe la magazinele de profil ( cu boxe, difuzoare...)Nu iti pot da nume aici pentru ca se considera reclama. Link spre comentariu
Vizitator elamator Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Salut! Un finisaj calumea(profi) il vei obtine cu vopsea poliuretanica (Warnex structure paint). Dupa uscare este foarte rezistenta la zgarieturi si are un negru mat calumea,cum vezi pe incintele profesionale.Dupa dimensiunile date de tine pot sa-ti spun ca 1 kg iti ajunge.Acest produs, pt. a obtine efectul dorit, trebuie aplicat prin pulverizare cu un pistol de vopsit cu duza de 3-5mm sau cu un pistol pt. teroson modificat.Pentru partea din fata ai nevoie de tabla perforata(sita),incintele nu sant mari deci cu gauri de 4-5 mm.Pe desupra lipesti burete fonic de culoare neagra de 5 mm grosime.Daca boxele suna bine,merita sa investesti daca nu..... Oricum cu 200 lei nu te descurci. Cum spunea cineva:'ieftin si bun si fain nu sepoate..'Bafta! Link spre comentariu
Vizitator werwe Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Gasesti in hipermarketuri plase metalice pentru a acoperi partea frontala a boxei si nu au un pret tocmai exagerat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 De aia nu merita sa faci boxe de KKT . Costa cutia si accesoriile cu filtrul exact ca la una de calitate . Mai bine montezi si difuzoare adevarate ( adica de firma ) , sa se justifice munca . Aviz amatorilor de ieftineli care cred ca le pot vinde la alti fraieri dupa ce " obosesc " boxele pe la majorate si petreceri !De aia e plin de oferte de vanzare cu boxe care arata ca un cotet de gaini.........oricum nimeni nu mai pune botu ! Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Anisie Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 @Victor - De kkt or fi cele care ies din mainile tale. Veziti de probleme tale si nu te baga cu comentarii inutile si potential insultatoare. Am deschis acest topic ca sa gasesc niste idei noi care sa completeze pe cele care le am deja, nu ca sa vina destepti care sa imi zica ca daca nu le-am luat din showroom de la Ceasaro nu sunt bune. Link spre comentariu
zal Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 După 2 ani şi vreo 4 luni? Între timp ne-a părăsit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum