cococosmin Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 am o statie soundwave a1100r de 2x45w rms.si doua boxe unitra 75was vrea ca acele 2 boxe sa le fac sateliti si sa mai adaug un subwoofer.este posibil?daca da cum?amplifu si boxele sunt pe 8 ohmi.multumesc Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Cum sa le faci sateliti daca ele sunt boxe pe 3 cai inalte-medii-joase ......suna total aiurea ce vrei tu sa faci .....in fine asta este parerea mea ! Link spre comentariu
alex tm Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Pai depinde ce subwoofer ai,activ sau pasiv?Daca e activ merge.Pui boxele Unitra normal pe amplificator(eventual mai tai din bass pentru a putea marii volumul)si subwooferul il pui separat.Daca ai placa de sunet de 5.1 poti pune subwooferul fara probleme separat!Daca e pasiv atunci e aiurea....Da si tu detalii despre subwoofer si de ce vrei sa faci asa ceva. Link spre comentariu
cococosmin Postat Aprilie 28, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2012 inca nu am subwooferul.si ma gandeam sa fac asta pentru ca in aer liber unitrele nu prea au bass.si ma gandeam sa cumpar un subwoofer:D.si acum nu stiu daca se merita sa fac asta. Link spre comentariu
AlpHso Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Nu prea se merita, pe acelasi amplificator nu pot pune si subwooferul, iese fum garantat din el => ai nevoie de subwoofer activ sau subwoofer + amplificator. Subwooferele auto nu prea au ce cauta in aer liber, au randament scazut iar cele pro costa. Link spre comentariu
cococosmin Postat Aprilie 29, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2012 ok.se poate inchide.multumesc Link spre comentariu
cococosmin Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 deci.am gasit la cineva acest subwoofer (e fix la fel) si problema e ca difuzorul e ars.mi-ati putea recomanda un dif pt el? e de 16 cm diful. si mai am o problema.am cumparat din bazar cu 50 lei un amplif d asta problema ar fi ca butonul de volum cam face figuri.adica daca il misc putin baga distorsiuni destul de naspa.si daca il las undeva anume se aude incet si trebuie sa il misc sa se auda cat de cat.cum as putea sa il repar? Link spre comentariu
alex tm Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Pai si ce vrei sa-ti iei un subwoofer ars?Adica doar pentru cutie?Daca nu l-ai cumparat nici nu-l lua!Ce sa faci cu un subwoofer cu dif de 16 cm?Mai ales ca e de masina si banuiesc ca tu nu-l vei folosi in masina!Treaba ta dar nu faci bine ceea ce faci! Link spre comentariu
cococosmin Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 nu lam cumparat lam gasit la un prieten si mi la dat asa degeaba si mi-a spus ca e stricat diful. :rade:pozele le-am luat dp siteul ala de sh.doar asa orientativ Link spre comentariu
cococosmin Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 si am mai observat ceva.are alea 2 jumpere in spate.am atins din greseala unu si a inceput sa distorsioneze rau de tot.si si-a revenit abia dupa 2-3 min.ce ar putea avea?am pus o boxa de 5w asa in proba pt ca alea mari le am la reparat.si am dat volumul la jumatate si nu a iesit fum din ea.nu se auzea nici tare nici incet. Link spre comentariu
cococosmin Postat Mai 3, 2012 Autor Partajează Postat Mai 3, 2012 si doar canalul stang distorsioneaza.deci nu cred ca ar fi potentiometrul.pe canalul drept se aude foarte bine:Dsa fie oare niste condesatori uscati?statia de din'89preamplificatorul e ok.am scos alea 2 jumpere din spate de la pre output si main input.si am bagat semnal la main input si tot asa se aude cu semnalul distorsionat. Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Cauzele pot fi multipe.O lipitura rece, contact imperfect, piese devalorizate sau defecte... Trebuie luat la puricat, de la distanta nu stie nimeni ce are mai exact. Aici ai manualul service: http://www.scribd.com/doc/57769221/Dual ... ice-Manual Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum