Vizitator necsulescu Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 folosesc un monitor philips briliance 181as si am oarece probleme cu partea de sunet...mai concret: este dotat cu difuzoare, o perioada a functionat normal apoi a disparut sunetul...din calc am iesire...prin cablu pana la monitor...iar la monitor din fereastra cu icoane de reglaj a acestuia a disparut icoana de sunet...monitorul este dotat si cu buton de mute on si mute off si nici acesta nu mai este activ....am descarcat de pe net driver pt monitor...am presupus ca de aici ar fi pb dar nimic...ce ar putea fi ?! Link spre comentariu
Vizitator skarekrow Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 placa de sunet. ai verificat/updatat driverul ? Link spre comentariu
Vizitator mariusmotea Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Din cate stiu eu se folosesc placi logice identice, insa cu soft-uri diferite pentru modelele cu boxe si cele fara boxe. Daca la tine a displarut reglajul boxelor, e clar ca e o problema pe la placa logica si reparatia este destul de dificila. Cred ca cel mai ieftin ai iesi daca ai pune boxele pe direct, astfel incat sa reglezi volumul doar din pc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum