electronunervos Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Conexiuni transformator sursa didactica, vreau sa stiu cum sunt. Atasez o poza! multumesc Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Alimenteaza-i primarul si vezi ce tensiuni obtii...nu-i greu delocDar e bobinat economic,deci nu-i poti cere putere mare timp indelungat Link spre comentariu
electronunervos Postat Aprilie 28, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Are 2 infasurari? Ca pe cele 2 fire gasesc 28V si apoi pe restu destul de alambicate. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Pai nu stiu,traful e la tine,nu la mine 1 infasurare = 2 capete. Si dupa cum se vede in poza,are si niste prize (adica conexiunile alea care ies prin mijloc),unde gasesti tensiuni intermediare,fata de cele de la capete Link spre comentariu
electronunervos Postat Aprilie 28, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Tu crezi ca nu stiam asta? Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Din ce intrebari pui,normal Link spre comentariu
electronunervos Postat Aprilie 28, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Daca nu dai o informatie concreta stai in bancuta ta, mersi! Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Daca ti-e greu sa cauti despre cum sa masori un amarat de traf,asteapta-te la asemenea raspunsuri. Apoi,chiar nu inteleg care-i nelamurirea ta...e atat de greu sa vezi care dintre fire au continuitate? Apoi sa bagi traful in priza si sa masori tensiunile,cu o borna a multimetrului pusa la un capat,iar cu cealalta masori diversele sarme cu care se leaga infasurarea,apoi sa treci toate valorile pe foaie,ca sa-ti dai seama cum e infasurarea?Aaaa,daaaa,e mult prea mult de lucru(5-10 min),tu vrei mura-n gura Apropo,ce zice regulamentul,in legatura cu subiectele noi? Cumva ca acest subiect putea fi sters de la ora 4:01? Interesant ca inca mai este aici,nu-i asa? Asta apropo de cine nu sta in banca lui Link spre comentariu
electronunervos Postat Aprilie 28, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Dr-L cred ca ar fi bine sa incheiem discutia aici! O-i fi gresit ca am deschis un nou topic! Poti sa stergi topicul! Link spre comentariu
str8klaw Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 iesirea galbena superioara este 0.Peborne incepind de sus in jos ai 4,5v,6V,9v,12VSI IESIREA DE JOS GALBEN 24V.intimplator am un redresor identic, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum