Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acer TravelMate

Vizitator Pocol

Postări Recomandate

Vizitator Pocol

Am o nelamurire in legatura cu laptopu meu.L-am cumparat de 6 luni din Italia.Problema e ca , de cand l-am cumparat , nu-mi merge numai un difuzor.E posibil sa aiba numai unul?sau cel de-al doilea sa fi fost defect din fabrica?E un Acer TravelMate 5742Z.Vad aici ca are doua gaurele insa numai in partea stanga se aude.Ce parere aveti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• worker

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Hristos a inviat ! Eu cred ca are un singur difuzor acest laptop,deci stati linistit ca nu are nimic laptopul dvs.Iar difuzorul se afla in stanga sus . :da

Link spre comentariu

Pai daca ziceti ca se aude incet nu o fi driverul care trebuie,o fi un driver aproximativ cu ce are el nevoie. Incercati si dvs cu un alt driver .Succes !!

Link spre comentariu

Dar am uitat sa va intreb cu niste boxe separate ati incercat sa vedeti cum se aude sonoru ( sunetul ) ???

Pentru ca sa-r putea sa aibe perfecta dreptate domnul worker ,daca este asa atunci nu are cum sa se auda tare . :da

Audio:

One built-in speaker

High-definition audio support

Built-in microphone

MS-Sound compatible

Astept raspuns !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări