Vizitator Pocol Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Am o nelamurire in legatura cu laptopu meu.L-am cumparat de 6 luni din Italia.Problema e ca , de cand l-am cumparat , nu-mi merge numai un difuzor.E posibil sa aiba numai unul?sau cel de-al doilea sa fi fost defect din fabrica?E un Acer TravelMate 5742Z.Vad aici ca are doua gaurele insa numai in partea stanga se aude.Ce parere aveti? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Hristos a inviat ! Eu cred ca are un singur difuzor acest laptop,deci stati linistit ca nu are nimic laptopul dvs.Iar difuzorul se afla in stanga sus . Link spre comentariu
Vizitator Pocol Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 ma rog , e mai spre dreapta. totusi se aude incet. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Pai daca ziceti ca se aude incet nu o fi driverul care trebuie,o fi un driver aproximativ cu ce are el nevoie. Incercati si dvs cu un alt driver .Succes !! Link spre comentariu
Vizitator Pocol Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 ok.O sa incerc. Mersi mult. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Eu asi zice sa incercati de pe acest site : http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html sa descarcati driveru audio. Atentie ! Unde scrie Operating System : alegeti sistemul de operare pe care il aveti in laptopul dvs. Succes !!! Link spre comentariu
worker Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Nu mai incerca degeaba. http://www.swsd.sk/img.asp?attid=220043 Audio: One built-in speaker High-definition audio support Built-in microphone MS-Sound compatible Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Dar am uitat sa va intreb cu niste boxe separate ati incercat sa vedeti cum se aude sonoru ( sunetul ) ??? Pentru ca sa-r putea sa aibe perfecta dreptate domnul worker ,daca este asa atunci nu are cum sa se auda tare . Audio: One built-in speaker High-definition audio support Built-in microphone MS-Sound compatible Astept raspuns ! Link spre comentariu
Vizitator Pocol Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 da asa este.am gasit si eu aceeasi chestie.multumesc mult pentru ajutor! Link spre comentariu
worker Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 ca fapt divers trebuie verificat daca iesirea audio este stereo.asa ar trebui. Daca da se pot pune niste boxe active mici alimentate prin USB Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum