Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce clampmetru imi recomandati?

dj cosmin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj cosmin

9

• H Robert

6

• yo9hnf

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Daca vrei sa-l folosesti si in electronica pt masurat curenti cauta unul care masoara si curenti in c.c.Nu mi se pare nici o diferenta intre cele 2 aparate,dar daca ar fi sa-l cumpar eu l-as alege pe al 2 lea

Link spre comentariu

eu vreau sal folosesc acasa.... mai masor o rezistenta, un traf.... deci ala dm3218a ar fi bun? sau sami cumpar un multimetru normal?

Doar pentru atat ? De ce nu-ti cumperi un multimetru de 10-50lei ?Clapmetrele se folosesc in sepcial pentru masurarea curentilor (mari).
Link spre comentariu

am stat si mam gandit. in casa am undeva mai mult de 20mA cc? eu vreau sa fac diferite reparatii si am pe un caiet ceva scheme cu stroboscoape, buzzere pe care as dori sa le construiesc si eu. e mai bun un multimetru?

Link spre comentariu

Ti-am spus daca vrei sa-l folosesti in electronica cauta unul ce masoara si in c.c. sau cumparati un multimetru obisnuit, daca esti electrician si lucrezi in inst. de c.a. este foarte bun, in primul rand clampmetrul este pt electricieni nu pt electronisti,si eu prima data mi-am luat unul obisnuit si dupa aceea un clampmetru, si pana la urma daca iti cumperi un clampmetru care masoara in c.c. tot sondele o sa le folosesti in circuitele de electronica, in caz ca nu ai loc sa inghesui cleste intr-o carcasa mica.Deci daca nu ai planuri de electrician cumpara un multimetru obisnuit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări