Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema wireless

Vizitator razvan32

Postări Recomandate

Vizitator razvan32

Buna ziua! Am si eu o problema.Am cumparat un adaptor wireless si lam instalat la alt calc in alta camera.De cand lam instala imi arata semnal excelent dar nu mai pot viziona nimik online deoarece se intrerupe foarte des imaginea.Imi puteti spune despre ce este vorba?va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Buna ziua! Am si eu o problema.Am cumparat un adaptor wireless si lam instalat la alt calc in alta camera.De cand lam instala imi arata semnal excelent dar nu mai pot viziona nimik online deoarece se intrerupe foarte des imaginea.Imi puteti spune despre ce este vorba?va multumesc

să pricep:

- te uiți online, pe youtube sau vimeo, sau altceva de genul, conectat prin stick, sau

- te uiți la un film de pe hardul PC-ului

și se vede cu întreruperi???

în primul caz, e de așteptat: wireless înseamnă ”radio”, cu toate limitările lui, mai ales în blocurile ante 89, care au fost făcute doar din prefabricate de beton armat, așa că în fiecare cameră stai într-o mândrețe de cușcă faraday...

dacă ai router pe cablu, și adaptorul l-ai luat ca să nu mai întinzi un fir... s-ar zice că ai dat banii degeaba: singura rezolvare e cablul ftp între router și pc.

în al doilea caz, scoate stickul și încearcă iar: dacă se vede tot cu întreruperi, înseamnă că la instalarea driverelor și a softului ceva de pe partea aia s-a suprascris...

dacă se vede bine... tot driverele prost instalate sunt de vină.

am avut de-a face cu o poveste de genul ăsta (componentă hardware nouă instalată într-un pc cu windows ”vechi”, adică instalat cu aproape un an în urmă), și singura soluție a fost reinstalarea de la 0, cu noua componentă în sistem, s-o vadă windows încă de-atunci...

foarte rar se întâmplă și să fie vorba de vre-o problemă hardware, gen mufă prost lipită, și windowsul ”enumerează” stickul ăla la fiecare 3 secunde, și înainte să termine dispare, doar ca să reapară, și tot așa...

Link spre comentariu
Vizitator razvan32

multumesc lui florin iordache pentru ajutorul oferit sa rezolvat problema, restu sunt numai povesti si filme.acum merge perfect

Link spre comentariu

Bravo,ma bucur ff mult ca v-am putut ajuta si de data aceasta ! :n1 :101 O zi buna sa aveti !! :smt103: :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări