ctepeo Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 A mai văzut cineva de pe aici vreun televizor "Temp" 2 (eventual şi 3) sau "Rekord"? Am dat unui pasionat 2, dar din păcate la "Temp" 2 nu mai ştiu pe unde am pus blocul de canale, iar la "Rekord" e cam dus tubul cinescop. Tare aş vrea să pun mâna pe unul în stare de funcţionare sau măcar să văd unul funcţionând.Şi când mă gândesc că intoleranţii de români au masacrat cu sutele :cry: Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 De ce nu ... RUBIN 102 , ca avea si radio pe FM. Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Şi ăla e f. vechi, dar eu vreau f. f. vechi. Iar "Temp" 2 şi 3 + "Rekord" au fost primele televizoare vândute pe la noi (cred că şi "Rubin" A fost printre primele). Iar "Temp" 2 a fost singurul cu cinscopul circular (black & white roundie). Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Rubin 102- din 1962.L'am tinut 40 de ani , schimbat tub de3 ori . Ultimul ,CRISTAL - polonez.In ultimii ani , utilizat doar pe radio FM,apoi ...defrisat Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Da' de ce s-a dus tubul aşa de multe ori? Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Primele 2 ... rusesti.Pierdeau vidul.Ultimul,polonez era inca ...valid.Asa am patit si cu primul Elcrom ,dupa 5 ani kaput. Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 30, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2012 În ce an e produs? Ceva documentaţie despre el găseşti în link... dar e în rusă: http://rw6ase.narod.ru/000/tw/kwn49.html Al tău are sau nu cap-cană de ioni? Cineva a fărâmat unul din ăsta la Clubul elevilor din Constanţa acum câţiva ani Şi profii de acolo... hai, că restul de televizoare poate nu le păreau cine ştie ce, dar astea cu ecran mic chiar dau un aer de epocă. K.V.N..-49 aduse în România au fost vândute către populaţie sau au folosit la emisiuni experimenatale? La Muzeul Tehnic "Ştefan Procopiu" din Iaşi au unul ... din 1963. Apropos de muzeul de la Iaşi, ce marcă e acea cameră de televiziune expusă acolo? Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 Deabea aştept să-l văd funcţionând :dans:Dacă a fost importat pt. populaţie, cum de nu apare în cartea de scheme din 1963? Ai documentaţie în română pt. el? Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 3, 2012 Autor Partajează Postat Mai 3, 2012 Nemţii au emis într-adevăra la Olimpiada de la Berlin din 1936, dar televiziunea electronică apăruse ceva mai devreme. Link spre comentariu
bansaraba Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 io am un KVN-49.belele cu deflexia. am rebobinat manual partea de linii dar stramba imaginea. vreau sa pun o bobina de la rubin + adaptare de impedanta cu traf. aici, aici si aici.Faptul ca mutra lui descreieratu' de la JO din 1936 a fost prima transmisa de tv electronica e un mit propagat si de filmul acela cu extraterestri in care apare Jodie Foster. Televiziunea Paul Nipkow si-a inceput emisia oficiala pe 29 mai 1935 cu mesajul crainicilor si un discurs al lui Eugen Hadamovsky. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Am eu doua blocuri de canale cu tot cu lampi Link spre comentariu
calin Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 A mai văzut cineva de pe aici vreun televizor "Temp" 2 (eventual şi 3) sau "Rekord"? Am dat unui pasionat 2, dar din păcate la "Temp" 2 nu mai ştiu pe unde am pus blocul de canale, iar la "Rekord" e cam dus tubul cinescop. Tare aş vrea să pun mâna pe unul în stare de funcţionare sau măcar să văd unul funcţionând.Şi când mă gândesc că intoleranţii de români au masacrat cu sutele :cry:SERVUS!am eu unul de dat!pot sa-l aduc la bucuresti vinerideoarece vin la targul de mobila de la romexponu stiu daca functioneaza dar pot sa-l probez!daca doresti il dau la ceva schimb cu radionumai bineCalin0720/243444 Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 A mai văzut cineva de pe aici vreun televizor "Temp" 2 (eventual şi 3) sau "Rekord"? Am dat unui pasionat 2, dar din păcate la "Temp" 2 nu mai ştiu pe unde am pus blocul de canale, iar la "Rekord" e cam dus tubul cinescop. Tare aş vrea să pun mâna pe unul în stare de funcţionare sau măcar să văd unul funcţionând.Şi când mă gândesc că intoleranţii de români au masacrat cu sutele :cry:Asa este , si eu am masacrat cam cinci bucati si am oprit ce se vede, sincer acum sunt cam in plus, pentru ca am alti "gargauni" in cap.Stimahttp://s1234.photobucket.com/user/maria ... ort=3&o=80http://s1234.photobucket.com/user/maria ... ort=3&o=78 Link spre comentariu
ctepeo Postat Septembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Măcar păstraţile pe alea... Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Nu vindeti acel radio vechi din poze ? cel cu doua bare orizontale pe panza de la difuzor . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum