Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump ak30

paun nelu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• manely

5

• paun nelu

3

• leoncris

3

• FLORIN IORDACHE

2

Top autori în acest subiect

acest tv nu merge decat cu tc lui RM-C1100 pt ca are proc ST92T195D7B1 si imi trebui dump original deoarece nu am aceasta tc.si cu un dump ok pt.el il pot inchide , sa nu mai astept sa vina proprietarul cu tc.,de aceea cer acest dump

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Buna seara ! Eu zic ca ar trebui sa mearga aceasta telecomanda de la teletech la tv-ul tau,mai ales daca este tot pentru acelasi sasiu,adica pentru sasiu 11ak 30 . :da

Link spre comentariu

Am si eu o intrebare, merge si cu telecomanda de la teletech? teoretic ar trebui sa mearga ca este acelasi sasiu, nu? sau e diferenta intre procesoare?

La Sharp , Toshiba , Jvc , chiar daca au sasiu 11AK30 nu merg telecomenzile de vestel clasice - 2040 , 3040 - au soft facut pe comanda pentru fiecare in parte si nu merg decit telecomenzi dedicate sau universale cu cod adecvat
Link spre comentariu

Am un procesor nou pe acasa ST92195C7B1/MSL daca il pun o sa mearga cu telecomenzile vestel clasice ?Daca da dupa ce schimb procesorul o sa fie nevoie de vreo modificare?

Link spre comentariu

Imi este la indemana un astfel de procesor, si telecomanda se gaseste greu din ce mi-a zis proprietarul. Deci in momentul de fata imi este mai usor sa schimb procesorul decat sa caut telecomanda originala.Deci in concluzie se potriveste ST92195C7B1/MSL in locul lui ST92T195D7B1 fara modificari si fara sa faca probleme neplacute? configuratia pinilor banuiesc ca e aceeasi, nu?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări